Modvier Luxe Private Retail Viewing


Eh. Korang semua tahu tak yang Modvier ada buka butik baru kat Jalan Maarof, Bangsar? Nama butik baru tersebut ialah Modvier Luxe. Caaaaaannnntiiikkk sangat semua collection baju-baju kat sana. Semalam saya berpeluang untuk ke event soft launch butik Modvier Luxe ni. 

Oh. My. God. Guys.
I went crazy!

It's this huuuuuge building at Jalan Maarof, Bangsar berdepan dengan Petronas and Melinda Looi Showroom. You won't miss it. The moment you step inside the boutique, you'll be amazed dengan dia punya interior architecture. Serious lawa. I love the all-white interior. Come and take a look!



Ini di tingkat atas. Goshh.. I wish I have this kind of room to put all of my shawls. Haha. Kan seronok ada walk-in wardrobe macam ni. I don't mind to be sleeping here as well. Haha. 


















Ini meja untuk sponsored desserts. Time ktorg datang dorg tak hidang apa-apa lagi. Eh but did you guys know, Sugarmaya is one of the sponsors for Modvier and their brownies are THE BEST everrr! Seriously serious, saya dah rasa and memang tak pernah jumpa lagi brownies yang sesedap ituuuuu! It's crunchy on the outside, tapi texture dalam lembuutttt sangat. Very fudgy. It's like heaven in your mouth la senang cerita!

You can follow their Instagram kat sini: www.instagram.com/sugarmaya.co. Sugarmaya ni actually baru lagi tapi their brownies memang terbaikkkkkk gila. Pergi visit their Instagram and buy one box for youself guys! Confirm tak akan menyesal!





I came to this event with this guy right here, my partner in basically everything I do now. He's the best partner I could ask for. Haihh. What did I do to deserve you as my husband?  Thank you tolong teman I taiyangg. I love you. Hee. ♥


Sekarang kita turun balik ke Ground Floor. 


Di dinding ini, if you could see there, tertera nama-nama brand yang berada di bawah bumbung Modvier. Banyakkkk sangat kann. Ini pun tak muat camera nak ambil gambar ni. Haha. Tapi seriously, semua best best and semuaaa cantik cantik! Very affordable pulak tu!






Ktorg datang masa takde orang lagi time ni. Haha. Butik pun baru sangat sangat buka. Best gila jalan keliling butik tanpa ada orang lain. Macam private viewing pulak. Tetiba terasa femes. Hahaha.







Untuk maklumat lanjut, korang boleh follow Instagram Modvier kat sini: www.instagram.com/modvier. Butik dibuka setiap hari dari pukul 11 pagi hingga 8 malam. Please go and visit the store guys. You can find everything from top to bottom dekat sana. I fell in love at first sight. Honestly, I would've stayed there if husband tak tarik tangan suruh balik. Spoil betul. Haha. 

No comments