Surprises for These September Babies

Assalamualaikum!


Siapa sini September babies angkat tangan please! Happy birthday to youu!

So cuti Hari Malaysia yang lepas, saya & kawan-kawan sekolah decide untuk throw Ainaa & Mira a surprise birthday party. Coz both of them are September babies so why not celebrate dua-dua sekali kan. Since all of us got there the earliest, so kita tangkap gambar dulu sementara semua orang tak ada lagi. Thanks to Fara coz pilih warna balloons yang cantik sangat. Promote sikit, you can get them kat Citta Mall ye. Haha.

Here's the birthday cake! Nak tahu siapa yang paling excited sekali dalam rancangan ktorg ni? Dia lah yang paling semangat nak pegang kek, yang paling semangat nak light the candles & yang paling semangat sekali coordinate semua orang untuk diri kat mana semua. Drum roll please..


That person was... Faizal! Haha. Dia paling semangat sekali atur semua benda. Kelakar pulak tengok dia hyper sampai macam tu sekali. Selalu behave je. Untuk Mira ye Faizal? Haha. =P


Tapi yang tak faham tu, lepas dia letak kek je, terus lari pergi belakang. Malu ke Faizal?! Hahaha.

One main thing: both of them were surprised. Dorg tak dapat hidu. THANK GOD! Sampai nangis nangis dorg. Ololoo. Haha. 


Seronok gather ramai-ramai untuk surprisekan orang. Biar dorg sakit jantung. Biar. Haha. If there's any other surprises coming, count me in please! I love surprises! Love love love them. =D


Lepas dah makan kenyang sampai buncit, it was time for the photo shoot session. Teehee. Ni semua kawan sekolah saya. Semua satu kelas. Macam-macam perangai ktorg kat sekolah dulu. Buli cikgu, buli kawan, semua ada. Sakit perut dengar balik semua cerita. Hahah.


Half of them partner yang di atas. The other half kawan sekolah. Hihi. =P


In the end, its the friendship that counts, because every people you meet along the way has something to teach you about life. Lets treasure each other in the recognition that we do not know how long we shall have with each other. Okay? 


Here's to another 50 years.
Sampai kita semua tua kerepot insyaAllah. :)

2 comments

IEQAH said...

" hANDS UP MY HAND" Sebab Qah baby September jugakkk. Heee

Nana S. said...

@IEQAH woots! haha :)