Majlis Makan Malam Pra-Graduan UTM 2014

Assalamualaikum!

Hai! Blogpost kali ni pun pasal dinner jugak. Hahah. Tapi.. awal tiga minggu daripada Dinner CC14 hari tu (baca: UTM Career Carnival 2014 Appreciation Dinner). Majlis Makan Malam Pra-Graduan (MPG) ni berlangsung pada 15 Mei lepas. 

Yes, it was centuries ago. 
I have no time to update my blog. Sobs. T_T


The event took place kat tempat yang sama macam Dinner CC14 iaitu di Pulai Springs Resot, JB. The only difference ialah, dewan lain-lain. This one lagi grand la of course. Photo below is the menu for the night. Temanya chinese kot sebab makanan pun ala chinese food. The waitress pun pakai cheongsam.


Ini gang-gang satu meja saya. :)

Oh, by the way, dress code untuk MPG2014 ialah pakaian kebangsaan. So that explains why we were wearing Baju Kurung, Kebaya and etc. The guys kena pakai Batik.



Guess what? Pada malam dinner ni, bertambah lagi orang yang cakap muka saya macam Ainan Tasneem. Bahaha. Tang mana yang sama pun saya tak tahu lerr. Daripada dulu lagi people kept saying it. My reaction: I laughed. Haha.



Serious rimas pakai pashmina. Lama gila tak pakai omigosh. That night serious saya rimas dengan tudung sendiri. Tak suka kembang kembang kat leher. Rasa macam iguana pulak. Hahah. -_-'


Classmates! Ni semua FKA students. Ktorg 6 ketul je wakil kelas Section 2.


Met a few others yang saya kenal. Mostly ex-students UTM KL dulu. Rindu gilaaaa kat semua orang! Terus rindu UTMKL sekali. =')

Then, of course la cecepat mintak untuk tangkap gambar sama. Bukan senang nak jumpa walaupun di bawah bumbung yang sama. Tapi.. yang bawah ni bukan UTMKL tau.


Fendi ex-UTMKL!


Nina bukan UTMKL. Tett.


Ini semua students FKA. We rock! Heheh. =P


Sophie pun bukan UTMKL. Next!



Kak Ika ex-UTMKL! High five!


Geng masa first year. SMI students from UTMKL! Woohoo!


Overal students FKA yang datang. Walaupun tak seramai fakulti lain, but, it doesn't matter la kan. Yang penting kenangan tu ada. Thank you korang! :)


Bukan senang nak dapat gambar ramai-ramai macam ni. Mahal tau. And nanti lepas ni bukan ada lagi event macam ni. I mean, tak tentu lagi dapat kumpul ramai-ramai macam sekarang. Lepas dah graduate, masing-masing akan bawa haluan sendiri. Ada yang kerja, ada yang sambung master, ada yang kahwin, ada yang study oversea, soo.. sementara peluang ada, we make use of it kan? Eh macam bittersweet memories pulak. ;)

p/s: Ada banyakk lagi gambar tapi malas nak letak. Only yang selected je. Teehee.

4 years of studying in UTM.
Its coming to an end soon for everyone.

4 comments

Nor Nasuha Zokifeli said...

as salam sis, bule tunjuk ajar mcm mana nk buat banner mcm sis kat ats kali tue...

Nor Nasuha Zokifeli said...

as salam sis, bule tunjuk ajar mcm mana nk buat banner mcm sis kat ats kali tue...

Nana S. said...

@Nor Nasuha Zokifeli saya upah orang utk design blog. :)

David Huha said...

HAHAHAHA aku pun ada kat tempat kejadian gak. pulai spring resort makan chinese cuisine. yg best nya geng2 aku belum lagi tahun 4, saje je menyebuk. :D