UTM Career Carnival 2014 Appreciation Dinner.

Assalamualaikum!

Fuhh.. fuhh.. fuhhh.. *tiup sawang dekat blog*

Hai! Lebih 2 minggu saya tak sentuh langsung www.blognana.my ni. Busy yang amat tu tak payah cerita la hokay. Yang tu kita tolak tepi sekejap. Sekarang tak nak fikir pasal thesis dan yang sewaktu dengannya, sekarang nak curahkan cerita dekat blog. Rehat otak jap. Haha.

Okay so.. cerita hari ini merujuk kepada blogpost saya yang sebelum ini (baca: UTM Career Carnival 2014). Jadi hari Selasa yang lepas, kami semua ahli-ahli committee UTM Career Carnival 2014 yang dah berpenat lelah buat gerak kerja dalam masa 2 bulan, telah diraikan dalam satu majlis makan malam di Pulai Springs Resort. Seronok! Simply because we are all like a family now and biarpun simple, tapi sangat enjoyable and sangat intimate. A small CC14 family. =')

Gambar di bawah, Mr. Pengarah Program tengah berucap. Saya malas nak bangun, so nampak kepala dia je. Tett. Bahaha. Sorry Shazuan! =P


Ini pula gambar makanan. Dap! Boncet saya malam tu. Hihihi.








Nampak makanan kat buffet table sedap je bila dorg ni tengah ambil. Kalau ikutkan hati nak je beratur sekali tapi tahan je la, sebab saya dipaksa kena duduk dekat main table dengan Pengarah CDU. Main table makan berhidang. So lepas tangkap gambar dorg semua ni, saya jalan balik pergi ke meja. Sobs. Haha.


Oh hey you. He's my date for the night. Hee. En. KAM, Ketua Unit Korporat. Dia cari banyak-banyak company lepas tu bagi kat saya suruh kutip duit. Bahaha.


Walaupun malam tu saya pakai maxi dress kemain over kengkonon jadi princess, tapi jalan non stop kot. Ke hulu ke hilir sebab nak tangkap gambar semua orang. Dah la tak bawa my 5 inch heels, so baju tu meleret sikit haha but na'ahh.. that didn't stop me from walking around the hall! Heh.

Guys, meet everyone! :)




Lepas dah makan tu, ada sesi penyampaian sijil pulak. Saya sebagai tukang kutip duit je sepanjang program ni berlangsung. Kat dahi ni siap ada tulis "NI ALONG. BAK DUIT!". Bahaha. Itulah Dr. Othman, Tuan Pengarah CDU UTM Skudai.


Then.. the most exciting part! Photoshooooot session! 
All the girls cecantik sangat malam tu. The guys pun kacak bergaya dengan kemeja masing-masing. The best part is, ktorg semua dah kenal and rapat dengan each other, so memang best untuk ajak bergambar sekali. ;)






Walaupun gambar selfie ni blurr, but I like it! Haha. =P



We girls do what we do best. Teehee. ;)


Nampak tak excited kemain gelak? Hahah. Oh and and and.. look at my dress! Flowy flowyy sangat. Me likeyy. Dress ni dari ZAWARA. Thank you for making me feel like a princess! :)


Another group selfie!


Akhir sekali, group photo dengan semuaaaa committee CC14 dengan Pengarah CDU. Ini pun tak semua yang datang. Kalau tidak, mesti lagi ramai.


KAM pun nak masuk gambar juga. Ololoo. Haha.


Some of the guys. ;)


Sebelum balik kena la tangkap gambar dengan dia ni dulu. Hee.


"Put your feet up like this!", he said.

Thank you for this beaaaaauutiful memories korang. Seronok sangat join Career Carnival ni. Kalau la ada tahun depan, nak je join lagi sekali. To my juniors dekat UTM ni, tolong lah join UTM Career Carnival tahun depan and seterusnya. Banyak benefits yang korang dapat. Serious tak tipu. Thank me later okay? Hee.

Money can't buy experience.

No comments