Another surprise party for The Princess. (Hehe)

Assalamualaikum!

Hey guys, look at this.


See. I told you I'm a princess. This photo proves everything. *smirk*

Hahaha.

As I have mentioned in my previous post (baca: Pwinseth Nana is now 23), my JB friends threw me a surprise birthday party kat dalam bilik. Haha. How thoughtful. Dah la cantik sangat. Nangis tau. =')


I walked into the room je, my first words were "Wahh! Cantiknyaa!"

Sebelum kena sembur dengan confetti. -.-


But the funny thing was, I actually know about their plan. They failed to fool me! Wakaka.

As someone yang dah selalu throw someone else a surprise birthday party, mestilah saya tahu and dapat baca gerak-geri or gaya percakapan that someone. I am very observant. Hihi. Nina was in charge to get me out of the room. At first bila nampak nama Nina on my cellphone, immediately dah pelik. Nina tak pernah call me kot. Tak pernah! HAHAHA. And my roommate, Ila pun dah pakai tudung siap-siap. I asked her nak pergi mana, "Nak ambil souvenir dari kawan. Dia pergi Beijing." Haha. Beijing sangat. Wek.


Photo above, I was telling Nina how I figured out their whole plan. Haha. Korang kena berlatih berlakon lebih sikit okay? Teehee.

But tak apa. It's the thought that counts kan. Walaupun tak berapa nak surprise, but saya terharu sangat. Susah payah dorg pergi beli makanan, hias bilik in a rush (I was away for 5 minutes je. MUAHAHA), order cake, tulis "Happy Birthday Princess" tu yang paling tak tahan. Haha. Tergelak tengok.

Thank you to these awesome people. Me love you long long time. =')


I fell in love with the lights. Cantik sangat. Fefeeling romantic tau tangkap gambar dalam gelap. Wahaha.


Princess yang tak sempat nak pakai cecantik. Terus bertukar jadi bibik. Hahaha!


Bila dah kenyang mula la mengarut-ngarut. Haha. But seriously, lampu tu cantik sangat! I love it. So colourful.



Then Princess Bibik kena buli. Bahaha. -_-'


Kena buli. T_T


Thank you Nina, Ila, Ecah, Ifah & Ainaa (photographer). Thank you untuk surprise party ni. Thank you sebab susah payah plan. Thank you untuk semua la. Haha. Terharu sangat tau. Cecomel sangat korang ni.


It just hit me now that Im actually 23.
You're old, Nana.

No comments