Happy Birthday, Ifah.

Assalamualaikum!

Did you know that I love weddings?

Oh gosh.

Yes, I love weddings! I love birthday parties. I love surprises. I love all kinds of gatherings and celebrations. Which is why, untuk birthday Ifah yang lepas, saya join sekali untuk plan suprise birthday party dia. Kiranya, tolong jadi mastermind jugak la. Hahah.

I was in charge with the decorations. Mereka kata "Itu expertise Nana. Nana tere." Haha. Ye la tu. =P

So what I did for Ifah was, a Happy Birthday sign. Seronok sangat buat ni. Walaupun simple sangat, tapi dorg semua suka. Yayy. Masehh. ^_^


Nina and Ila in charge bahagian makanan. Dorg la yang ke hulu hilir pergi beli segala barang. Haha. Kenyang ktorg semua hari tu.


Kek untuk si Ifah yang dah tuaaa.. Haha.


Bila segala decorations dah siap settle, balloons pun dah gantung, makanya kita ambil gambar la sementara tunggu orang yang diraikan, iaitu birthday girl sampai. Tempat disponsor oleh Ecah. Haha.





Then setelah tunggu sekian lama, sampai berpeluh-peluh sebab tutup kipas & masing-masing tahan gelak sebab tak nak dengar bunyi suara sokseksoksek dari luar, birthday girl Ifah pun masuk..


HAPPY BIRTHDAY IFAH YANG DAH TUA!

Haha. Sebelum makan, group photo duluu. Ini semua classmates saya sekarang. :)


Mana satu birthday girl? Yang baju purple tuuu!


Ainaa the photographer baru masuk dalam gambar. Haha.


Ifah yang dah 23 years old. Kahwin cecepat please. Nak main baby. Haha. =P


Birthday celebration yang kononnya nak buat di Danga Bay tapi disebabkan hari hujan, makanya plan cancelled and buat kat bilik je. But it doesn't matter. Still seronok! =D


Nana who is always ready for the camera. Haha. =P



Ini lepas semua dah kenyang. Nampak tak muka masing-masing? Haha.



Thank you Ekin sponsor goodie bags. Dap!

To Ifah, Happy Birthday lagi sekali. Walaupun post ni dah lewat a few days. Wakaka. Eh lupa pulak nak cakap. My birthday is next week. If you know what I mean. Bahaha. Larikkkk~

April 1x2+3 tau.
Kahkah.

2 comments

Lyaa Suriany said...

Tiba tiba teringat zmn study. kwn buat surprisee. rindu nya..
cherish the moment dear. nnti jd kenangan terindah

Nana S. said...

@Lyaa Suriany aww. zaman study la paling best sekali kan. Hihi okay i will tq! :)