Radiusite JB

Assalamualaikum!

Semalam dah cerita pasal CalaQisya JB (baca: CalaQisya JB Boutique Launching), hari ni nak cerita pasal Radiusite JB pulak. 

Dua-dua pun baru buka cawangan baru kat Bandar Baru Uda, Johor. Seronok students UTM, orang-orang JB & Singapore untuk shopping lepas ni. Dekat je. Kedai dorg pun sebelah sebelah kot. Hihi. 






Cantik kann interior Radiusite? :)

Masuk dalam butik terus rambang mata. Semua tudung pun lawa-lawa. Even KAM pun pening nak tolong saya pilih. Dia cakap semua cantik. That, don't happen on regular basis. Trust me. I know.


Tudung Aluya ni one of my favourite. Serious cantik sangat sangat sangat. But color yang saya nak dah habis stock. So try je la this one. 


Ikutkan hati nak je rembat semua. Tapi saya belikan untuk orang lain. So, kena behave. Letak balik dekat rak elok-elok. >_<

Oh ya, staff Radiusite pun baik je. Tolong suggest mana lawa & mana yang ada discount etc. Speaking of discounts, Radiusite ada buat sale tau. Tapi sampai hari Sabtu (11/1/14) je. Baik pergi cepat! Sebab saya pergi semalam pun dah tak banyak stock yang tinggal. Kebanyakan yang saya nak mesti tinggal yang display punya je. Cepat lelaju pergi! :D


Puas hati sangat dapat tudung yang saya suka. :)

1 comment

arina abdul rahman said...

wahh!!! dah lama x shopping radiusite..serius cantik..

kalau free singgah le ke blog sy :)