Online shopping at ZALORA

Assalamualaikum!

Lama sangat rasanya tak update blog ni. Hai korang! Ada orang rindu kita tak? Hihi. ^_^

Mesti ramai antara korang korang kat luar sana yang suka online shopping kan? Girls, baik mengaku cepat.. Im sure raaaamai pernah dengar website ZALORA. However, tak ramai yang berani nak cuba shopping kat sana. Why? I mean, rata-rata yang saya tanya, semua cakap tak yakin dengan ZALORA. Sebab pernah dengar cerita buruk dari orang lain.

SCRATCH THAT OFF!

ZALORA best la! Saya dah beberapa kali beli barang kat sana, elok je tak ada masalah pun. And if saya ada apa-apa pertanyaan tentang barang yang saya beli, cepat je staff ZALORA balas my email. And so far, I am a satisfied customer. ;)

Barang best and murah, servis cepat, delivery pun bagus! Did i tell you they offer free delivery? Cash on delivery (COD) pun ada tau.


Ini salah satu barang yang saya baru beli from ZALORA minggu lepas. Hamekk kauu dia hantar kotak gedabak punya besar. Saya pun terkejut kot tengok kotak besar macam ni. Selalunya bungkus dengan plastik GDex biasa je. Haha. Oh yes, ZALORA guna GDex bukan Poslaju biasa.


Tahu tak perasaan seronok bila dapat Thank You note? ZALORA gives you that bebeh! Its a token of appreciation lepas korang dah beli product dari dorg. Senang hati tengok barang yang kita order in a very tip top condition. Berbalut and lipat cantik je dalam kotak. =')



Tak ada masalah pun dengan item yang saya beli. Semua elok. Size yang saya dapat ialah size yang saya order. 

So jangan risau lagi kalau nak beli di ZALORA, okay? Cuba la try shopping kat sana. Once you try, you'll be hooked like me. And don't worry, ZALORA ada return policy if korang tak suka or nak tukar barang yang korang beli. Its free of charge!

Nak tengok full baju yang saya beli kat atas ni, tunggu next blog post ye. Bila, saya tak berani janji. Heheh.

Happy shopping. ;)

No comments