Blog Nana Preloved Sale!

Assalamualaikum!

Apa khabar semua? =)

Rasanya sempat lagi kot nak wish Selamat Hari Raya Aidiladha. Lambat dua hari je, boleh la tu. Hehe. Saya nak kongsi satu benda ni. Dah lamaaa saya teringin nak buat, tapi asyik tangguh je. Dari sehari ke sehari sampai la tumbuh janggut. -.-

Sekarang baru dapat curi masa. Phew. Saya nak buat.. 

Blog Nana Preloved Sale!

Tujuan sebenar ialah saya nak let go some of my stuffs. Terlalu banyak sampai tak muat almari. Nak meletup dah. And most of them masih baru sangat lagi. Yang tak pernah pakai & tag harga pun belum tanggal lagi. Daripada saya biar dia dalam almari, baik saya bagi orang lain pakai kan? :) 

Semua ada tau. Baju, kasut, bag, skirts, palazzo, tudung. Free postage & price range dari RM1 - RM100.

Nanti bila saya update barang-barang tu korang kena janji untuk support okay? 


Sayang lebih. Thank you! 

Tak cukup masa nak buat banner/poster
untuk Preloved Sale ni. Takpe kan?

1 comment

ezyra daniel said...

ok tak sabar nak tgk barang2 tu..mne la taw de yg berkenan hehe