Sincerelybyus Crazy Raya Sale

Assalamualaikum!

Hari ni saya nak cerita pasal shopping. Hihi. 

Perempuan, mestilah kena cerita pasal shopping kan? Tak pun make up ke.. baju ke kasut ke bag ke yang lawa lawa.. perkembangan hidup masa kini ke.. atau, lelaki handsome ke.. EH! Tettt! Yang last tu takk. Dosa. Dosa. Hahahahaha.

Ini kedai favorite saya! Tadaaa..

Sincerelybyus Boutique.


Nak tahu kenapa SBU ni best? 

Sebab dorg ada glitter shawls yang maha cantikkk! Rasa nak telan semua ni OMG. Siapa tak geram tengok?! Shine bright like a diamond sangattt.


Ada macam-macam warna! Pilih je mana yang korang berkenan di hati. Nak match dengan baju raya? Nak beli buat koleksi? Nak bagi kawan? Semua pun boleh. 



&& tahu takkk, yang SBU dah restock 600 glitter shawls hari Khamis lepas untuk kamu para bidadari sekalian. Tak nak keeee? Haha. Cantik tau shawl ni. RM25 je setiap satu. Kalau lambat, nanti dah out of stock macam gambar kat bawah ni jangan menangis guling-guling pulak hokayy?


And yang buat SBU lagi super duper awesome kan, sebab kan, esok kan kan kan.. dorg akan buat..

CRAZY RAYA SALE!


Sesiapa yang tinggal berdekatan area Padang Jawa & you have free time pada tarikh & masa yang tertera di atas, silalah pergi ke SBU dan jamu mata. Shopping sekali la okay? Haha. Selain daripada glitter shawls di atas, SBU juga ada jual shawls & square scarves. Semua pun cecantik. 

SBU bukan jual tudung je tau. Dorg ada jugak vendors lain yang jual baju, skirts, maxi dress, palazzos (printed & plain). Accessories pun ada kat sini. Even kasut juga. Senang cerita, pergi la shopping dari hujung rambut sampai hujung kaki kat butik ni. Semua ada! Haha. =D



Tengok.. kuih raya pun ada tau. Kemain. Best sellers pulak tu. SBU recommend korg try Red Vee dengan Ombak Rindu. Ramai yang bagi feedback & cakap sedap. Saya pun teringin nak try. =D


Tengok gambar kat bawah ni, betapa ramainya orang yang serbu SBU. Sebab barang-barang kat sana semua cantikkk. Serious boleh sawan. Haha. Jom datang ke SBU untuk Crazy Raya Sale & sawan bersama-sama? =D
Oh, ini pula gambar saya datang ke SBU hari tu. Muka memang tengah habis sememeh shopping-shopping tanpa perasaan, tetiba nampak pulak blogger Nisa Kay tengah restock barang kat slot dia, FSYN by NK. Then owner SBU, Nora, dia cakap Najwa Latif pun ada tengah shopping jugak. EH YE KE?! Haha. Inilah akibatnya bila keluar rumah tanpa perasaan habis tak perasan orang lain dalam dunia. =P 


Najwa tersangatlah comel orangnya. Layan je orang yang nak ambil gambar dengan dia, walaupun muka macam tak mandi 10 hari. Hahaha. Iskk..

& sekadar pemberitahuan, sila refer gambar di bawah untuk pengumuman cuti raya SBU ye. Jangan datang pada tarikh yang tertera tau. Tunggu la korang depan kedai sampai berjanggut kalau degil nak datang jugak. Heheh. =D


Nak baca pasal SBU Boutique Launching? Klik sini.

P/s: Gambar-gambar diambil dari IG SBU (@sincerelybyushawls).

Saya jumpa tudung raya kat sini setelah
 berkurun lamanya cari keliling dunia.
Haha. Overr.

4 comments

Shakira Pathi said...

Najwa nampak chbby gilaa :O
Btw sumpah cantik glitter shawl tuu :)

Nana S. said...

@Shakira Pathi baju yg dia pakai tu kott. Salah angle camera ni. Haha.

zulhilmi tempoyak said...

perghhh... bawak bini aku ni mmg kuruih teruih poket aku... ;p

Nana S. said...

@zulhilmi tempoyak
ala sekali sekala takpe kot kann. haha :P