Nurul Wonder Wardrobe.

Assalamualaikum!

Nurul Wonder Wardrobe.

Saya selau teringin nak pergi tengok butik ni. Sebab baju dia semuaaaa cantik-cantik! Kedai pun cantik. Selalu tengok di Instagram (Yes, im a follower!). & few days ago, sebelum Mother's Day, I finally got the chance. Finally dapat step foot dalam butik ni. One word:

Awesome.

Baju cantik. Beg cantik. Shawl cantik. Kedai pun ohemgee lawa gilaaa. Tapi sedih, sebab time saya pergi Tingkat 2 butik ni tutup. So dapat tengok one floor je (Iye, butik ni 2 tingkat). Takpe, i'll go again next time! Hihi.








My favorite part, is this one: 


Macam singgahsana pulak. Cantik sangat. No wonder la NWW ni selalu dijadikan tempat untuk shoot program TV & photoshoot magazine. =)

Oh ye, saya pergi hari tu dengan KAM. Sebab nak belikan something for my mother. Thank you KAM sudi teman and bagi opinion. Eh kalau tak nak pun akan kena paksa jugak. Muahahaha! 


Kalau pergi NWW, hashtag :

#nurulwonderwardrobe or
#wonderwardrobe or 
#nww 

kat Instagram so they can repost your photo. Like mine, they captured using their camera and upload kat IG. Aww.. thank you! Sweet sangat the person yang tolong ambilkan gambar ni. Dia kata KAM is my brother. Wahaha! >_<


Pernah jumpa ownernya di Launching Butik Calaqisya
Cantik & petite sangat orangnya. 

4 comments

Shakira Pathi said...

Cantik ahh tudung tribal dye:)

Nana S. said...

@Shakira Pathi kannn :)

NURUL ATIKAH said...

Serously semua baju dia lawa lawa.mana tahu one day awak nak buat give away ke ..hahahaha !! bg lah bju dari nurul wrdrobe ni ... :-) mind follow me http://nooruldebisa.blogspot.com/ ^^

najihahfara said...

cantik2 baju kat sana