Victoria's Secret & JPO

Assalamualaikum!

I have always wanted to go to Johor Premium Outlet. Sebab konsep dia lebih kurang sama macam Harbour Town di Australia macam yang saya pernah pergi dulu (baca: Australia, Day 4: Shopping!). Sebab orang dok cakap tempat tu best la apa la. So nak tengok la apa yang bestnyaaa..

Saya pergi tak ada perasaan pun? Haha. But JPO pun cantik juga though. Really. Sangat breezy. So the other day, lepas dah pergi ke Legoland (baca: Trip To Legoland) KAM took me to JPO. Setelah berkali-kali ajak dia pergi, dia tak nak, time birthday saya baru dia nak bawak. 


Di JPO, tak ada satu kedai pun yang menarik hati saya melainkan Victoria's Secret. Or maybe because I don't feel like buying things? Haha. *Pats myself on the back for being such a good girl.*


I told KAM I want a VS perfume. And dia tolong saya cari the perfect smell sampai la saya dan dia puas hati. Haha. Lama kot. Sampai saya sakit hidung and dia pening kepala.


Dalam kedai ni, kalau tak kawal nafsu memang bahaya. Semua benda nak. >_<



Their pouch bag sangat cute! Tapi baik beli bag harga RM20 kat luar. Haha.


Ini section perfume lagii. Banyak gilaaa! Saya start bau dari hujung rak sebelah kiri, sampai ke hujung rak sebelah kanan. Wakaka. Mana tak sakit hidung. Hahah.


Setelah bertapak lama dalam kedai tu, akhirnya dapat satu perfume yang saya nak. Thank you KAM tolong pilih. Yay! Sekarang ni asyik pakai perfume tu je la walaupun ada lagi 2 botol perfume lain. Hahah.

Oh by the way, VS dah buka cawangan baru di The Curve.
Senang la nak pergi lain kali. Tak perlu lagi dah nak ke
 airport setiap kali nak beli barang VS. =)

3 comments

Shakira Pathi said...

Bnayak nye barang make up, aksesori :O

Nana S. said...

@Shakira Pathi sangatttt. seronok gilaa

Anonymous said...

Ada jual bra and panties tak kat situ? Hehehehe.Sebab tak nampak pun dalam gambar.