Cara engineer sambut birthday,

Assalamualaikum!

"A big thank you for all the warm wishes from family, future family (InsyaAllah), friends and friends of instagram and twitter and other social media networks. Some of you I have never even met, but you guys were far too kind to take a moment of your time and write to me when you know it was my birthday. I feel so blessed. Alhamdulillah. Thank you so much. :)"

5 April yang lepas, bersamaan dengan hari Jumaat, merupakan hari jadi saya. Tahun ni lain macam sikit sambutannya. Kenapa? Rujuk gambar di bawah:


Ktorg kena masuk sungai ini untuk buat lab work. Redha je la. Haha. Future engineer celebrate birthday dalam sungai dengan ikan. Bloop bloop! 


Yang lelaki masuk dulu untuk melawat kawasan. Air dalam gila kot. Sampai paras peha. Si birthday girl separuh langsung tak rela kena papah masuk dalam sungai. Haha. Itupun lepas puas kena paksa. Hentak-hentak kaki tak nak masuk. Wakaka.



Ini cara engineer celebrate birthday. HAHA. 







Bila dah bosan sangat, kita main air sensorang. Haha. -.-




Bila dah habis buat kerja, nak ambil gambar satu group la kononnya. Tapi dorg semua ni kuajaq (HAHAHA sorryy) pergi simbah air habis basah satu badan. Tetiba kena ambush ramai-ramai. Masuk mata pun ada. Nasib baik tak terjojol contact lens. Risau dah. >_<





Wuu.. kena buli. Basah kuyup kot. =(

Air dalam boot pun dorg simbah kat saya. Sungguh tak guna mereka ini semua. -.-


Walaupun kena simbah dengan air kasut, kena buli, kena masuk sungai, but it was a good memory on my birthday this year.


to be continued..

2 comments

Shakira Pathi said...

Smart gila masuk dalam air :)

Nana S. said...

@Shakira Pathi
haha. sampai basah kuyup kot