SincerelybyUs Boutique Launching

Assalamualaikum!

Petang tadi saya telah pergi ke Alam Avenue, Shah Alam. Untuk apa? Untuk hadiri ini: 

SincerelybyUs Boutique launching!


Geram tengok shawl mereka semua cantik cantikkkk! Geraaaaammm. Rasa macam nak angkut semua sekali. ='(


Sehelai shawl ini berharga RM30 ye kawan-kawan.

Selain daripada shawls, SBU juga menjual pelbagai jenis baju. Peplum ada, blouse ada, skirts pun ada. Cantikk! Dalam hati saya menjerit-jerit, "nak semua! nak semua!" Duit tak ada.


Sedih.


Tengoklah! They're all so yummaaayyyyyhh! *nanges*


Oh, and nak tahu berapa ramai yang datang? Lihat gambar di bawah. Mereka ini semua rambang mata macam saya. Hihihi.


Bila dah dapat shawl yang berkenan, maka haruslah jalan straight ke kaunter pembayaran tanpa lihat kiri dan kanan. Nanti kang ada yang sangkut lagi. Tadi pun saya dah angkut 3 dah shawl SBU. Hahah. Cantik sangat. Benci. =(

Oh, and sebelum pulang, SBU suruh kita tandatangan di buku ini. =)


The owner, Nora, said to me masa saya tengah nak bayar:

"Muka familiar la. Macam pernah nampak."
"Eh? Nampak kat mana ye?"
"Blogger eh?"
"Aah."

Saya minta untuk bergambar dengan dia. Hihi. Sweet je Nora ni. Nak datang lagi la Butik SBU. Muehehe. Alasan semata-mata. Terima kasih pada orang yang ambilkan gambar ini. =)


Instagram: @sincerelybyushawls

KAM lukis gambar apa yang saya
 pakai untuk hari ini. Tunggu next entry!

No comments