Nana vs. KAM

Assalamualaikum!

Selalunya, kalau seseorang lelaki lawan dengan perempuan, dia akan bagi chance dekat perempuan tu untuk menang kan? Tapi bukan KAM. Nope. Dia lawan all out. He wont let me win that easy. Our battle against each other memang serious. Haha. It was fun berlawan dengan dia! Really.

Tapi, sebelum ktorg start bergusti, kena pergi makan dulu. Untuk tambah energy nak bergusti nanti katanya. Haha. Ktorg pilih untuk makan di Delicious. Memang indeed delicious sungguh Delicious ni.


Air saya sebelah kanan, Strawberry Banana Chocolate. Sedap. Banyak rasa pisang je la. Strawberry tak sangat. Tapi KAM punya lagi sedap, so saya ambil dia punya. Conquer terus. Haha. He ordered Butterscotch. Serious sedap gila! My new favourite.


Untuk memenuhi kehendak perut yang tengah kebulur, saya order Carbonara Spaghettini. Serious tak menyesal pilih. Sedap gilaa! Very creamy. I like it very much. (or maybe sebab tengah lapar? Hmm)


He ordered Mama's Beef Bolognese Spaghettini. Sedap, and portionnya sangat banyak. Nampak je sikit. Puas hati makan. But can't compare with mine la. My spaghetti tastes better. Dia pun setuju. Heheh.


Sudah selesai makan, perut dah kenyang, so.. apa lagi? The battle begins!


Nak pergi bowling je sebenarnyaaaa. Haha. Sebab dia tak puas hati, nak buat final match untuk tentukan siapa lebih hebat daripada siapa. Dia pernah menang a few games, saya pun pernah menang, and we even pernah seri. This was his idea, nak final match one last time untuk buktikan diri masing-masing. Konon.


Saya yang enter nama pada screen, so saya sengaja bagi turn dia dulu. Strategy people, strategy. Kita kena tengok macam mana pihak lawan main. Then, kita kena buat lagi bagus dari dia. He didn't see it coming. Muahaha.


Pada awal-awal permainan, saya seronok bukan main bila dia asyik masuk longkang je. Intimidated letteww! Terus nervous. Hahahaha! Bila dia asyik masuk longkang, high chances la untuk saya menang. Saya cuba sedaya upaya tak nak bagi dia kejar markah. Wkwkwkwk.


My ball speed pun takat 20.1km/h je paling tinggi. Haha. Slow gila. Dia baling double my speed. Tapi..

Cuba teka siapa yang menang? 

ME!


Hahahaha. Seronok gilaaaa rasa. Melompat-lompat lepas tengok markah. KAM senyap je. Terpaksa terima kekalahan dengan hati yang redha ye? Wahaha. I had the entire day to brag about it. Wuish. Walaupun dia tak cakap banyak, tapi boleh nampak dari expression muka dia. Priceless! Haha.

Next lawan apa pulak?