Mengidam.

Assalamualaikum!

Agak-agak kan, korang terliur tak kalau tengok gambar macam ni? 


Tengoklah isi peha ayam tu. Gebu gila. Amagaaaaaddd. >_<

Or or, gambar 1/2 chicken + chips + potato wedges macam ni?


Wedges and chips yang super crispy and fluffy. Ditambah lagi dengan ayam yang tersangattt la sedap tu, dicicah dengan sos Hot Peri-peri. Yumm. Memang awesomeee! 

Saya dah lama teringin nak makan Nando's. Lama sangat. Macam perempuan mengandung tengah mengidam. Ha, macam tu la. Selagi tak dapat, selagi tu nak. And bila dah dapat, wahh seronoknyaa! Haha.


Gambar di atas ialah saya punya, 1/2 chicken + potato wedges + chips. Terus order 1/2 chicken kot. Tamak kemain tak nak 1/4 dengan alasan, "takpee boleh habis punya!" Haha. And gambar di bawah, 1/2 chicken + garlic bread + chips. His.


And... cuba teka siapa yang habis licin and siapa yang makan cuma separuh? Wakaka.


Lapar? Dah pergi lunch cepat-cepat! Haha.

Next nak mengidam apa pulak?
Heheh. =D

2 comments

IEQAH said...

suka sangatt buat orang craving kan.

Nana S. said...

mihmihmih :P