Dreemika.

Assalamualaikum!

Entry kali ini dibuka dengan gambar ini:


Muehehe. Nampak tak muka khusyuk tengah shopping? Nampak tak? Hihi. >_<

Saya shopping di sini petang tadi: 


DREEMIKA!

Butik Dreemika by Radiusite ni terletak di Seksyen 7, Shah Alam. Seksyen 7 ialah tempat favourite saya buat masa ni sebab banyakkk sangat butik kat sana. Seronok shopping! Memang terjojol biji mata. O.O

Butik Dreemika ni baru je buka, 9 Disember lepas baru je buat grand opening. So bila masuk, memang bau kedai baru lagi. Haha. Saya sukakan interior design dalam butik ni. Serious cantik. =)






Kalau interior design butik pun dah cantik, baju, beg & kasut yang dijual di sini jugak mestilah cantik! Rambang mata. Kalau la ada duit berjuta-juta.. =(




Cantik kannnn? Nak semua. ='(
Nak platform heels warna hitam pink tu please? Or warna biru tu pun tak apa. Belikan k? Hee.

Oh, and petang tadi juga saya pergi ke butik favourite saya iaitu, Cala Qisya. Baju-baju di CQ dah makin banyak sekarang. Warna maggie shawl pun makin cantik. Peplum? Tak payah cakap la. Semua colour ada! Memang semuanya cantik-cantik. Sila la pergi shopping di sana ye, kawan-kawan. Hihi.


Thanks Fyna teman! Seronok shopping dengan dia walaupun tak beli apa. Haha. Seronok tengok baju cantik. =D 
Girls & shopping.
Memang tak dapat dipisahkan.
Kot?

4 comments

IEQAH said...

bilaa awak nak bawak saya pulak hah??

wawa abdullah said...

wow! beshnye dapat ke dreemika.. dah lama mengidam nk g..tapi smpai skrg still xdpt g..huhu

SYAFA TAHIR said...

:') baju tu.. thanks!! :*

SYAFA TAHIR said...

baju tu!!! haha.. thanks nana!!! :')