Dearest schoolmates,

Assalamualaikum!

Pheww! Akhirnya masalah blog tak boleh buka selesai juga. Lega! Walaupun lambat pihak yang berkaitan ambil tindakan, cuti umum Malaysia katanya. Katanyaaaaa. Tapi, biarlah. Whats done is done. :)

So. Sekarang ni tengah usaha sedaya upaya untuk sedut sebanyak mungkin mood rajin nak update. Sebelum ni time orang tengah rajin, blog tak boleh buka pulak. Banyak benda nak tulis. Haish. K. Lupakan. -.-

***

Hari ni kan, hari ni kan, hari ni saya seronok. Seronok sebab dapat jumpa kawan-kawan sekolah menengah. Rindu gilaa! Lama sangat tak jumpa mereka semua. Kalau la dorg tu perempuan, memang dah peluk cium lompat lompat excited. Tapi sebab dorg lelaki, so control je la kann. Hai hai sengih sampai ke telinga je. Haha. >_<


We went to Ikea sebab Zhafir teringin nak makan meatballs. Haha. I ordered 10 ketul. Habis licin semua kot. OMG. Celah mana sumbat pun tak tahu la. :O

Time tengah makan and bersembang tu, boleh pulakk jumpa kawan-kawan sekolah yang lain. First, terserempak dengan Fara. Terkejut gila! A few minutes after that, jumpa Afifah pulak. Tak habis sembang dengan Afifah lagi, terjumpa Hanif, Mira & Que pulak. Amboi korang? Mini reunion kat dalam Ikea kann. Haha. Excited gila jumpa mereka mereka ni semua. Lupa dunia kejap. Terus tangkap gambar tengah-tengah jalan. Hahaha.


Dah habis makan, its time to bowl! Idea untuk pergi main bowling came out of nowhere. Serious random gila but everybody agreed so why not. Serious time main bowling memang tak larat nak gelak dah. Senak perut. Macam-macam aksi dorg ni. Akmal & I bersaing sengit nak lawan markah each other, & mereka yang lain cuba sedaya upaya tak nak masuk longkang. Fyna siap ada dua tiga orang coach lagi. Punnnn masuk longkang jugak. Hahaha. Lawak.





And.. teka siapa menang? Hihihi.


Akmal tak puas hati. Katanya nak rematch next time. Haha. =P

Eh lupa pulak nak introduce mana satu Akmal, Zhafir and Nazrin. This photo below, is Akmal. Fyna? Ala biasa sangat dah muka dia dalam blog ni. Haha. Ktorg bertiga pakai merah secara kebetulan. Serius tak plan langsung. Semangat nak raya cina kot. Haha.


Gambar di bawah, yang berbaju hijau itu, ialah Zhafir. Abang tough dah sekaranggg. Dulu kurus kecik je. Sekarang kemain. :O


And.. this is Nazrin. Dulu diam, baikk je. Sekarang tak lagi. Eh tapi still baik. Tak diam je. Haha. :)


I had tons of fun hanging out with them. Berapa tahun entah tak jumpa. Bila jumpa balik, sembang kemain rancak macam tak ada apa yang berubah. Rindu gila kat semua kawan sekolah. Tak sabar nak jumpa yang lain hari Ahad ni. Eh, Ahad ni kawan sekolah saya nak kahwin dahh. Kawan matrik pulak nak kahwin esok. Hihi. Can't wait. :)

Rindu zaman sekolah la pulak.
Hmm.

No comments