Wedding: Dress

Assalamualaikum!

Sebelum update cerita wedding hari Sabtu lepas, nak bagitahu dulu siapa designer untuk baju saya. Hihi. Dress ini telah didesign & ditempah oleh saya, dijahit & direalisasikan oleh Nawy Aris. Yes, Nawy Aris. Dresses by Nawy Aris sangatlah awesome. Besttt sangat pakai. 

Gambar di bawah ialah original french lace yang saya pilih. Simple & cantik sangat bila letak di baju.


Tapi, mak tambahkan a few manik here & there untuk enhance french lace tu lagi. Bagi timbul sikit & bagi ada warna. If tak, putih suci & murni je.


The result? Tadaaa!


I feel like a pwinseth. =')


Maggie shawl by Cala Qisya. Pun tambah manik jugak. The same one dengan baju. Make up pula oleh diri sendiri. Ramai puji make up saya cantik. Wahaha. Saya gelak gila. Main conteng je, tetiba orang cakap cantik. Thank you! Wkwkwkwk.

Kasut pula by Carlo Rino. Puas tawaf Sunway Pyramid to find the perfect one. Alhamdulillah jumpa. Suka sangat!


Nawy Aris
Website: www.nawyaris.com
Next!

1 comment

Ashikin said...

hi u, i nak tanya how much the designer charge the price for your dress? Is it worth it?