Singgah Selalu.

Assalamualaikum!

Have you had your lunch? Kalau belum meh nak tunjuk gambar-gambar makanan bagi korang semua lapar lagi. Nyiahahaha! =P

Tempat: Restoran Singgah Selalu di U Mall, Skudai. 

Nasi Putih Ayam Masam Manis. (Fafa's)

Nasi Putih Daging Masak Merah. (Mimi's)

Nasi Putih Paprik Cendawan. (Mine)

And as for dessert, Fafa ordered Banana Split. Harga sepinggan Banana Split ni lagi mahal daripada harga nasi. Okay la, boleh tahan sedap. 


Makanan dekat Restoran Singgah Selalu ni not bad jugak. Sedap pun sedap. Customer pun boleh tahan ramai. Tapi, servis dorg slow gila. Pekerja ramai tapi makanan lambat sampai. Ktorg dah penat kebulur dah baru makanan ada depan mata. Harga? Pun not bad juga. Nak pergi lagi tak? Hm. Boleh la kot dengan kawan-kawan or family.

Suka cuba tempat baru.

2 comments

wawa abdullah said...

waa.. banana split tu mengancam la..huhu

Nana S. said...

haha kan kann :P