Self Make Up.

Assalamualaikum! 

Lama gilaaaaa tak update blog! Haha. Kesian blog dianaktirikan. T_T Busy la dengan life di Skudai. Tak menyempat langsung nak buka blog. Nasib baik sekarang ni cuti mid-sem & tengah rajin sikit nak menulis. K. Satu perenggan habis untuk pendahuluan. -.-

So, semalam, saya tengah bosan duduk dalam bilik. Nak keluar malas, tak ada mood. Jadi, apakah solution terbaik?

Conteng muka sendiri.

Hoyeahh! Seronok gila main make up. Dah lama tak apply heavy make up kat muka sendiri. Menggigil jugak nak pasang false eyelash kat mata. Lack of practice! Haha. So, what do you think? OK or KO?


Sebarang comment amatlah dihargai. Thanks. Lepas ni saya nak belajar teknik make up lain pulak. :)

Nanti boleh make up kan orang.
Kan seronok! Hihi. :D

2 comments

NinaMissKechik said...

cantik awak make up...teringin nak bermake up macam awak tu..hehehe

ninagadisslumber.blogspot.com

Nana S. said...

aww thank you! :)