Me In Dara.com

Assalamualaikum!

As i promised, an update on Dara.com's November issue. Sorry terlewat sikit, been a bit busy! Hihi. Korang semua dah beli dah Dara.com ni? Kalau belum go to the nearest kedai runcit and grab one for yourself! Tapi bayar dulu hokayy? 

So, what makes November issue a lot special than usual? Sebab.. saya ada di dalam! Yayyyy. Terkenang balik detik-detik datang Karangkraf bulan September lepas. Haha. Tett! Korang ingat cover kuning ni tau. Pegi beli cepat.


& seperti yang saya cakap dalam post Photoshoot Bersama Selebriti, Majalah Dara.com yang lepas, saya telah berphotoshoot bersama seorang pelakon & entrepreneur, Ainul Aishah yang super gorgeous. This is her.


"Ainul Aishah pentingkan kesihatan luar dan dalam"

Trust me. She does.

Serious ktorg salute gila kat Ainul sebabkan cara pemakanan & penjagaan badannya. Nak tahu cara Ainul jaga badan? Kena la beli Dara.com! Hewhewhew. Perlukan banyak disiplin, komitmen & jati diri yang kuat. Congrats Ainul! :)

Oh. Berbalik kepada photoshoot, saya ada cakap yang ktorg ada kena buat self portrait sebelum photoshoot outdoor dengan Ainul kan. This is how it turned out:


Hihi. Suka! They took my most favorite photo. Yayyy! Terima kasih Kak Liza comel! Aqil, how about you?  Do you like your photo? :)

By the way, dalam ni juga ada dinyatakan opinion saya & Aqil tentang Ainul. Nak tahu saya cakap apa? Kena la beli. Tak boleh spoil kat sini. Haha. Oh. Nak tengok gambar-gambar yang lain? 


Kalau nak tahu cerita penuh, kena la beli majalah comel ni sekarang! Cepat, sebelum habis. :)

Aset mata sepet terserlah
 sangat bila gelak. Sabar je lah.

No comments