Calling all CalaQueens!

Assalamualaikum!

Setelah 2 bulan lebih saya jadi orang Skudai, selama 2 bulan lebih tu jugak la saya kena tahan desire untuk pergi ke Seksyen 7, Shah Alam. Kenapa Sekyen 7? Sebab dekat sana ada...*drum roll*


Sebelum balik cuti lagi saya dah teringinnnn sangat nak pergi tempat favorite saya ni. Cala Qisya tempat favorite i hokayy. haha. The reason why nak sangat pergi sana? Sebab nak beli ini:


Maggie Shawl! Serious benda alah ni macam pisang goreng panas. Letak je terus hilang. Masa saya nak beli ni pun, ramai yang tengah berebut-rebut pilih warna kegemaran masing-masing. Nasib baik tak tarik rambut je. :O

Kalau ada yang tertanya-tanya, Maggie Shawl tu best sangat ke? Bessssstttt. Serious! Kainnya sangat lembut & senang bentuk. Colournya pun alahai sweet sangat. Belum cuba belum tahu. Nak? Pergilah beli satu. Haha pantun pulak. :P


&& CalaQisya sekarang dah ada bag baruu. Comel sangat! Nak? Pergi Seksyen 7 Shah Alam sekarang! Dengar cerita hari ni dorg buka dari pukul 3pm tadi. Gigih sungguh adik-beradik tu, baru balik dari Perak dah buka kedai. :)

Girls.

No comments