first time.

seronok bila orang bawa kita pergi jalan-jalan. walaupun ada masalah kereta yang disewa ktorg tu rosak, mati tengah jalan sebelum sempat keluar gate UTM lagi, but Alhamdulillah everything went well. Allah permudahkan. satu pengalaman jugak la for him & i dapat kereta sewa dalam condition yang... well.. senang cerita, buruk sangat rupanya. haha. lain yang dicakap, lain yang diberi. tak apalah. orang buat tak baik dengan kita, kita redha je. biar Allah yang balas.

he told me, 
"thats the first and last i sewa kereta from him. 
i dont want the same thing to happen to us again." 

and that was the first time ever i saw his angry face. 

kalau nak cerita detail about what had happened, panjang berjela entry ini dibuatnya. cukuplah takat ni je. yang lain biar rahsia ktorg & orang-orang yang rapat sahaja. yesterday turned out to be fun, despite of what happened. im glad i am with him. InsyaAllah through thick and thin. Amin.


InsyaAllah. :)

14 comments

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Cute :)

Nana S. said...

macehh >.<

Masmira Masri said...

mesti mcm cuak kn 1st time tgk muka sidia marah =)
http://myaleo.blogspot.com/2012/09/sunday-out-day.html

Nana S. said...

sangattt :O

zila manaf said...

atototo

Nana S. said...

hihi

Redlomo said...

blogger + advertiser = money + happy check out www.nufftag.com

Nana S. said...

thx

IEQAH said...

alololooo..awat ni syg.. mujurr laaa korang hapi..tp it normal if with beloved one,bndaa susahh hadap sesama it ok.. tp makesure ta pyh sewa kat org tu lg :)

Nana S. said...

tu laa. memang itu first and last tak nak langsunggg dah sewa kereta kat dia. tak baik betul :(

:: ciK TeaChEr :: said...

pelik. mcmne bleh ade caption mcm tu. =.='

Nana S. said...

caption apa?

Nabilah Hasan said...

sweetnya

Nana S. said...

:)