Borderless Frame by Aizul Marcello

nak duit banyak-banyak tak? klik link berikut untuk further information: Click.
__________________

siapa yang tak kenal Aizul Marcello? mesti lah kebanyakkannya kenal kann. abang kepada Irine Nadia Marcello, si photographer hebat lagi kacak tuuu.. haa. pernah dengar pula pasal borderless frame yang Eyestudio Photography milik Aizul offer? awesome gilaaa!

actually dari dulu saya teringinnnn sangat nak tempah satu, tapi hajat tu tak kesampaian sebab tak ada gambar yang saya suka. tapi the other day time buat photoshoot dengan Senjacolour (boleh baca SINI) ada satu gambar saya yang photographer Aesh Yoshi tangkap made me go like, "i like this one and i'm going to frame it!" haha. tak pernah dalam hidup gantung gambar diri sendiri dalam bilik. tapi suka sangat gambar tu, so saya buat jugak.

then saya contact Aizul, ASAP sebab takut nanti tak sempat siap sebelum datang ke Skudai. Aizul kata boleh je, dia terima walaupun agak rushing. saya ambil size paling besar tapi harganya cuma RM88. hewhew. bila pergi Eyestudio untuk kutip gambar tu the other day, rasa segan yang amat sangat bawak turun masuk kereta sebab muka saya besar gila. wakaka. tapi sangat puas hati sebab frame tu sangat cantikk. nak tengok hasilnya?


tak gantung lagi. haha. thanks Aizul & Eyestudio! suka sangat frameless border ni. if nak baca photoshoot saya dengan Aizul dulu, klik SINI.

& tahniah Aizul untuk berita gembira
bulan depan. semoga berbahagia. :)

4 comments

udie joe said...

wow..minat jgk ni :D

Nana S. said...

cpt booking!

IEQAH said...

awwww cntik cntik sgt..border affordablee n picca nana tantek cgtt :)

Nana S. said...

maceh ieqah :)