50% off!

*this is a sticky post*
**please scroll down for my latest entry**
_________________

when it comes to shopping, i'll always share with my girls if there's any discounts or sales going on anywhere in the world. ceh. poyo je in the world konon. haha. wahai girlfriendsss, tahu takk yang korg boleh dapat 2 baju pada 1 harga di Eighty One Closet? senang cerita, 50% off!

ya!
50% off!

Eighty One Closet tengah buat sale 3 hari bersempena dengan Hari Raya. promotion start hari esok (15/8/12). so you better hurry! saya hampir gila. janji. haha. duduk dalam Butik Eighty One Closet di Seksyen 7, Shah Alam siang tadi memang boleh sawan. semua baju dorg cantik-cantikk sangatttt. i was having a hard time to decide which one to pick. sebab semua memanggg cantik.


last sekali, saya pilih dua di atas. puas hati. sangat puas hati. hihi. sebab kain baju ni sangat selesa, colour yang sangat vibrant & menarik. senang cerita, memang jatuh cinta terus la dekat baju ni. =D

korg kalau nak pergi kena cepat-cepat tauu. sebab Eighty One Closet ni laris macam pisang goreng panas. asyik sold out je. masa saya pergi pun dah banyak yang habis stock. so sila serbu butik mereka first thing in the morning. nak tahu di mana?

Eighty One Closet
No. 24A Jalan Plumbum N7/N
Seksyen 7, Shah Alam
011-15629881

dorg ni row belakang CalaQisya je. kalau jumpa Butik CalaQisya, then korg akan jumpa la Eighty One Closet ni. belakang dia je. :) oh! paling penting. bila beli barang, Eighty One Closet ni akan bagi free gift tau. saya dapat bracelet ni. hihi. sukaa.


pergi serbu sekarang!
while stocks last je okayy.

6 comments

Masmira Masri said...

wah lawanyer bracelet tuh...free gift?? perghh kalau dekat kompem sy pi hehehee


jemput singgah
http://myaleo.blogspot.com/2012/08/chinta.html

Nana S. said...

alaa takde rezeki kan. takpe lain kali :)

MawardiYunus said...

singgah blog awak
http://mawardiyunus.says.com/recommendations/coca-cola-semangat-ramadan

P U C A T said...

semua cantik,nak2 bracelet tu :)

tia mg said...

Thank you so much for writing good things about us (eoc). We girls should be lookin pretty all time! Please come again and bring your friends along! Lots of new item in! Visit www.eightyonecloset.blogspot.com

tia mg said...

Thank you so much for writing good things about us (eoc). We girls should be lookin pretty all time! Please come again and bring your friends along! Lots of new item in! Visit www.eightyonecloset.blogspot.com