precious moments,

"we need the animals as much as they need us, so lets get going with the pledges!", kalau anda sayangkan haiwan seperti penyu & nak berikrar untuk bantu haiwan-haiwan tersebut untuk terus dilindungi & dijaga, klik SINI untuk maklumat lanjut. 
_________________

sebelum continue baca post di bawah, anda dinasihatkan supaya baca post ini : Laser Tag! dahulu untuk lebih memahami cerita. 

dah baca? haaa. kan saya dah cakap bahawasanya saya, boleh menjadi seorang secret agent yang berjaya. saya berjaya kalahkan 7 player yang lain dalam laser tag kali ini. 4 daripadanya ialah lelaki. and salah seorang daripada lelaki tersebut ialah En. KAM. =D

my character's name is Electra (1st PLACE!) & KAM is Subzero (3rd).

HUAHUAHUA!

KAM cakap besaaarr kata nak kalahkan saya la apa la. tengokkk siapa kalah sekarang? huishh. that feeling bila dapat menang besar & kalahkan KAM memang awesome! priceless. =') lepas tu kan semua orang tak puas hati dengan saya sebab dorg kata saya banyak sembunyi. eh ehh. dah kalah mengaku je lah. wakaka. seronok gilaaa! =D

actually tema ktorg keluar ialah "Family Bonding Time". haha kemain siap ada tema. baru reka 2 saat lepas. =.= saya bawa adik-adik saya keluar main laser tag together dengan siblings KAM. Kak Anys, girlfriend Angah pun a part of the family juga! Fyna? my bestest friend in the whole world. =')


from left: Kak Anys, Wawa, Syakir, Syafirul, Angah, KAM & Fyna. :)

ini adik-adik saya yang paling disayangi. Syakir & Syafirul. ada 2 ketul ni je pun adik. abang nun jauh di Russia. so, mereka sahajalah peneman di rumah. sekali-sekala kakak dorg yang awesome ni bawa dorg keluar jalan. hihi.


Kak Anys & Wawa, InsyaAllah bakal biras & adik ipar saya nanti. kemain terus ipar. nikahnya pun belum. hewhew. >.<


ini? tak perlu cakap kot. >.<


Syafirul is only 18 and Syakir baruu 13 tahun tapi dua-dua lagi tinggi dari saya. dulu boleh jugak la ejek Syakir "haha! adik pendek!" sekarang? wuu. tapi yang bestnya, bila pergi rumah sesiapa, orang mesti ingat saya yang bongsu. hihi. suka! =D


hari ini ialah 15 Julai, birthday kembar tidak seiras saya, iaitu Fyna. hadiah? bagi dahh. hee. semoga kamu dimurahkan rezeki, sihat tubuh badan, sentiasa cantik menawan & dirahmati Allah selalu ye Fyna sayangg? i love youu lahhh. Happy Birthday! 


we should do this again some other time. seronok keluar ramai-ramai dengan family & bakal family. im glad everyone had fun. especially Syakir.

objektif tercapai.
yay. :)

12 comments

IEQAH said...

beshnyeeeeerrr

Nana S. said...

:D

Anonymous said...

oh,3700 je..hewhew..hahha

Nana S. said...

main 15 min je memang la. bkn lama =.=

Anonymous said...

ye nana 15 minit je..
tp mesti penat kan :)
hewhew
-classmate-

Nana S. said...

haha takde la sgt mcm main hari tu.

Anonymous said...

wow,nana da fit la..hehehehe

Nana S. said...

ni sapeeee ni haa? =.=

Anonymous said...

kite classmate la nana :)..
hewhew

Nana S. said...

zamir? cd? din? 3 tu je aku syak. haha.

sapeeee ni? =.=

Anonymous said...

jauh sgt menyimpang tu nana :D
hehew

Nana S. said...

zamani? fawaz? tak takk. mesti zamir ni. tak pun cd. tu je. :P