photoshoot @ Taman Tasik Perdana

kawan-kawan, nak menang RM1000 dan camera Canon A330 tak? online shop Friendly Fashion tengah adakan contest sekarang ni. contest ends on July 20th. cepat-cepat tekan SINI untuk tahu lebih lanjut macam mana nak menangi RM1000 tu. mana la tahu rezeki korang kan. =D
__________________

ehem. on my previous post kan saya ada mention yang hari Sabtu lepas saya ada jumpa seorang blogger di Taman Tasik Perdana? pernah dengar YanaYonet? for those of you yang follow blog dia, mesti familiar dengan muka di bawah ini kan:


hamekk. sebesar-besar alam gambar. hahah. >.<

actually Yana yang offer untuk buat photoshoot ni. its for her online business, diberi nama Double'D Collection. that is why, baju-baju untuk photoshoot kali ini disponsor oleh Yanaaa. baju dia comel sangat. rasa macam nak angkut bawak balik terus takmau bayar. HAHA. =P

ktorg berphotoshoot 4 orang, photographer pun 4 orang. seronok sebab dapat kenal-kenal dengan orang baru. at the same time, dapat buat kawan baru kan? :) ini sebahagian daripada gambar-gambar photog tangkap.






gambar di bawah, ialah semua mereka yang terlibat. why am i not in the photo? sebab saya balik awal. dorg tangkap ini masa saya dah balik. agak kurang asam jugak la dorg ni. masa semua ada tak nak tangkap sekali. benci. T_T

visit page SenjaColour di FB tau.

6 comments

saya_arief said...

cantik.
:)

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Yoo hoo!
Comel2 :D

Nana S. said...

macehh >.<

Asya Zain said...

tomey tomey je semua! :)

IEQAH said...

phewittt seksiii n ohsemm nyee pic keduaa tuuu

Nana S. said...

eh >.<