pembukaan Butik Cala Qisya & Cala Man

finished reading a book by Shophie Kinsella - Twenties Girl. buku ini best! imaginasi author sangat tinggi. and, sangat tak bosan untuk dibaca. i took only a short amount of time untuk habiskan baca buku ni sebab  memang bestt. :)
_________________

okay, so petang tadi, saya berpeluang untuk pergi ke Pesta Buku Selangor di Shah Alam Convention Centre. dari semalam teringin nak pergi tapi sebab busy beli barang, niat tu terpaksa ditunda ke hari ini. di sana, saya jumpa seorang blogger famous amous. siapa dia? wait till the end of the post! =D

so, lepas dah jumpa blogger ni kan, saya ajak dia datang ke Seksyen 7 Shah Alam sebab saya nak pergi launching Butik Cala Qisya & Cala Man. nasib baik la saya tahu jugak area Shah Alam tu, so tak sesat. yay! butik Cala Qisya ni terletak dekat dengan area Jakel. nampak Jakel yang besar gila tu, haa betul dah la tu tempatnya.


masuk je kedai ni, belon helium warna pink & turqoise banyak dekat tangga. comel gilaa. and as expected, orang ramai! barang-barang yang dijual pun sungguh awesomee. memang boleh sawan tengok benda cantik-cantik ni. nasib baik saya behave awal-awal tak bawa duit banyak. kalau tak, semua sekali angkut. haha. >.<


see, see.. ramai jugak orang kan? oh by the way, do you see who is in the picture below? =D


kak Rina Salleh! dia sangaaaattttt la comel. rasa macam nak picit-picit je pipi dia. comel sangat. =')


oh and of course, di situ jugalah tempat para blogger retis berjumpa kan. haha. saya dapat jumpa Jezmine Zaidan (from Old Blossom Box), Nurul Cakapcakap (from Nurul Wonder Wardrobe), Yana & Hazwan (from Petisuara & Hentakbelipat).


semua cantik-cantik belaka! saya je yang simple habis pakai long tank, cardigan, jeans & tudung syria. haha. malas nak belit-belit bagai. >.<

oh! siapa blogger yang saya maksudkan awal-awal tadi? 


kalau follow blog Dunia Sebelah Zara, korang tahu la ini siapa. hihi. by the way, thank you Kak Zara sebab sudi jadi peneman setia ke hulu ke hilir. huahuahua. =D

i had an awesome day. :)

7 comments

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Setelah mencuba berkali2, gambar kita jadi juga :D

Nak curi letak kat FB. Lalala.

IEQAH said...

hamboiihh hamboii berjalann ajee ye.. untunglaaaa ^^

Nana S. said...

:D

Anonymous said...

Tanned amat kulit LZ! Pergi bercuti tepi pantai ke LZ? God! Nampak beza dengan awak Nana. Hew hew hew :D

Blogger2 lain dlm tu semua cute. awak pun cute jugerrr~ mesti best pergi event camtu kan?

Anonymous said...

wait, LZ ada ring! byk benda menarik dlm gmbr, tp la nampak ring tu trs cam, cincin!



-Leen-

yaumil hidayah said...

loving ur outfit babe.sangat sopan.u look sgt cantik mcm tu..kekal kan ye :)

Nana S. said...

anon: LZ kan selalu berbasikal. dia pun kata dia tanned sangat. haha. tp boleh putih balikk ;D

yaumil hidayah: aww. thank you >.<