NOSE Warehouse Sale!

walaupun mother's day & father's day dah lepas, tapi tak semestinya tak boleh bagi hadiah pada dorg kan? even untuk 'yang tersayang' pun boleh nak bagi hadiah tanpa mengira tarikh tertentu. birthday dorg dah dekat? ada special occasion yang nak diraikan? apa kata try something different. nak tahu? klik SINI. :)
__________________

ATTENTION TO SHOPAHOLICS!

merujuk pada gambar di bawah, mesti dah dapat agak kan betapa ramainya orang dekat Warehouse Sale ni? ini baru sebahagian. belum the whole place lagi.


kenapa orang serbu sangat nii? best sangat ke? murah sangat ke? OF COURSE! tengok ni:


RM10 kotttt untuk kasut NOSE! NOSE hokayyy. bukan kasut cap ayam punya. siapa tak jadi sawan tengok tanda harga macam tu?! angkut sepuluh pasang kasut pun baru RM100. banding dengan selalu beli pun sepasang dah RM80-100 normal price. seronok! =D



even handbags pun RM30 sahaja EACH! beg besar RM30, beg kecil RM20 je. huishh. seronok borong! =D



earrings pun, normal price RM30 and above, hanya berharga RM10 je untuk setiap pasang. #nanges


need i say more?


for those of you yang tinggal nearby Subang Jaya or Shah Alam or Petaling Jaya, come to NOSE Warehouse Sale ni. bersebelahan dengan Monash University Subang Jaya. ada sampai hari Sabtu ni je tauu. from 10am to 7pm. serious tak rugi datang. but make sure bawak purse tebal dengan duit ye. haha. 

happy shopping girls! 

12 comments

haz said...

wahhhh.. cam best jeee! tp mcm x dpt pg je.. sob ='(

Lyaa Suriany said...

dah rambang mata tgk ni

wawa abdullah said...

waaa..maunye x giler tengok sale ni..dah la murah.. jelez nye..klau lah dekat dah g serbu dah..huhu

zulhilmi tempoyak said...

perghhh.... ni memang gedung utk wanita la klu gini.. hahaha

IEQAH said...

wahhh nak p..Lahhh bawakk kesanaa plesshhh..
nana da borong byk msti tggai yg tak beshh je..huwaaa

Nana S. said...

cepat semua pergi sebelum habis! :P

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Dah berapa banyak awak beli?

:D

*zafirah* said...

wahh,beznya!!kalau dekat,dah lama fira pi.huhu
btw,fira dah follow sini,jemput singgah dan bagi pendapat di blog fira^^

Nana S. said...

kak zara: tak banyak punn :P


zafirah: aww ye ke? meh pindah subang kalau mcm tu! haha :P

Christian said...

cool blog.

my blog : http://www.christianyuen.blogspot.com/

greetings from hong kong.

╰╮o( ̄▽ ̄///)

cheers,
chris

Nana S. said...

heyy thanks chris! :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

kalau ada lagi bgth ler. tapi inform awal sket
hihi