Laser Tag!

semalam saya jumpa seorang blogger di Taman Tasik Perdana. cantik orangnya. siapa dia? nanti next post saya bagitahu InsyaAllah. =D
__________________

pada hari Rabu yang lepas, saya keluar dengan kawan-kawan sekelas di UTMIC. baru sehari tak jumpa dah rindu macam nak gila. haha. ktorg plan nak main Laser Tag di Mid Valley. so pada yang dah balik tu, kena pandai-pandai datang Mid Valley sendiri. sebenarnya, banyak yang saya belajar daripada outing kali ni. belajar apa, Nana?


1. i learned that, my friends are all so cute. I'M SERIOUS! dorg datang awal pun tungguuu je dekat kerusi depan kaunter Laser Tag ni tanpa banyak soal. =')


2. i learned that, bila masuk je ke dalam bilik untuk start our laser tag mission, serious terasa diri ini macam secret agent. haha. we have a mission to save the earth from aliens! =O


3. i learned that, my friends were so excited untuk dengar penerangan yang diberikan. semua tak sabar nak main. first time main laser tag ni masa pergi Dream World, Australia tahun lepas.


4. i learned that, the moment saya pakai je semua benda alah ni, serius semangat secret agent berkobar-kobar. mesti kalahkan budak laki! girls vs boys. haha.


5. in the end, i learned that i can make a pretty good spy, you know? told you imma secret agent. heh. =D


6. i learned that Zamir selalu tak puas hati bila bergambar sebelah saya. we're not that different lahhh! haha. wek.


7. i learned how to play bowling again. last sekali main entah zaman bila. 


8. i learned that i suck at bowling. =.=


9. i learned that im a pretty good dancer! haha. boo Zamir boo! =P


my friends are awesome. =')

9 comments

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Wee hoo!
Cool :D

WeiQi said...

I play be4~~ xD

Nana S. said...

awesome kann :D

Masmira Masri said...

bestnyer lelepak dgn member uhh lama gila xmen boling jugak...


hit me back ok
http://myaleo.blogspot.com/2012/07/julai-dah-tiba.html

Nana S. said...

jomm pegi main bowling! :P

Ken Wooi said...

I played laser tag last year.. so cool the game :D

Nana S. said...

i know, rightt ;)

fathiah said...

nampak macam best je main ni. dulu masuk je, tp xmain pun. hoho

Nana S. said...

bestt! :D