Dinner anjuran UTM Razak School

post ini sebenarnya dah lama tulis tapi belum berkesempatan lagi untuk dipublish. so sekarang saya tengah rajin, saya publish sekarang! haha. kejadian ini berlaku pada bulan lepas. terasa macam baru semalam berlaku. rindunya nak pergi campus UTMIC lagi. T_T
_________________

what if, you walk into a girl's room and sees this?


DISASTER.

girls. whenever nak cari baju untuk dipakai, mesti complain tak ada baju tak ada baju! hakikatnya banyak sampai runtuh almari. lepas tu sepah. ye. gambar diatas, itu saya punya. and the same thing happened to me. nak cari baju untuk pakai pergi dinner berjam-jam sampai bilik jadi lautan kena berenang from one end to another. and yet still complain tak ada baju. #facepalm


i picked out RNR Maxi Skirt together with my old red top and tudung bawal yang tak sangka sama color dengan skirt. & i feel like a princess! haha. im in love with maxi skirts at the moment because they're just too beautiful and modest. absolutely love!


disebabkan dinner Malam Jalinan Kasih'12 anjuran Razak School ini sebenarnya ialah farewell dinner for us, degree students, maka banyaklah sesi tangkap gambar berlaku pada malam itu. sebak sebenarnya masa tengok tayangan montaj dekat screen. teringat segala kenangan indah selama 2 tahun dekat UTMIC, KL ni. lepas ni semua berpisah! ='(

jadi pada malam itu, setiap saat dimanfaatkan sepenuhnya untuk bergambar sampai lebam. takpe, muka berminyak berkilat tak menghalang. peluh-peluh pun tetap tidak menghalang. sebab yang penting, kenangan kita semua bersama mesti kena dirakamkan. =')


lecturers pun sangat sporting malam tu. ajak tangkap gambar sekali, peluk-peluk, bagi nasihat. ada yang terkejut, "eh! cantiknya kamu semua malam ni!" haha. students prof memang cantik-cantik prof, tak tahu ke? huahuahua.



nanti mesti rindu semua lecturer. wuwuwu. *nanges*



dorg tak boleh nak tangkap gambar banyak-banyak sebab dah kena balik. so we continued! hahaha. seronok ada kawan yang gila bergambar jugak. =D



there were loads of laughters on that night. serious seronok perhatikan kawan-kawan saya ni. we became so close that we know each other by heart already. ye lah, mana taknya. for 2 years berjumpa setiap hari for 8 hours straight. extra assignments, extra hour. haha. i love how we work together in groups, had presentations dekat depan kelas without rasa malu or gugup sebab dah kenal setiap muka-muka di hadapan.



and we can be silly around each other as much as we want. can laugh our heart out as much as we want. and can share about almost anything. they would listen all eared.


gambar di bawah, saya bersama Kent. he said, "wahh Nana, banyak cantik eh malam ni. nanti tangkap gambar sama-sama tau." haha. then, bila saya panggil dia untuk nak tangkap gambar sekali, seronok betul. comel gila!


Wilson pun puji saya cantik malam tu. terima kasih, Wilson. >.<




bergambar ramai-ramai dengan classmates. =')


ini pula, gambar bersama Persatuan Civil Engineering Orbit (CEO). yang buat gaya tangan di dada mata ke atas tu, itu semua budak junior. kami cool. so tak buat perangai macam tu. wakaka. =P


suasana malam di Dataran Ilmu. rindu =')


kalaulah masa boleh diputarkan balik.

5 comments

shiQin Az said...

nice skirt..love the electric blue tone..pandai u matchkan, skirt biru dengan blouse maroon :D

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

comey nye korang semua ;) bergaya..

Nana S. said...

terima kasih daun keladi. :)

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Takpe.
Kat Skudai nanti lagi boleh banyak pose.

:D

Nana S. said...

skudai tak sama kak. kelas lain2. T_T