Blog Nana Giveaway Winner

to guys out there yang suka pakai t-shirt pergi kelas, or tuition, or even keluar jalan sekalipun.. teringin nak cari t-shirt yang murah but at the same time branded (dari oversea), silalah klik ke page FB ini untuk tengok baju-baju tersebut: KLIK.
__________________

boleh takk nak cakap saya terlupa hari ini 25hb Julai? hahah. busy kemain walaupun duduk dekat rumah je. =O


this is just a short post. nak announce winner untuk Giveaway the other day. tak banyak yang join pun. hihi. maybe sebab duration sekejap sangat kot? takpe, kurang pening kepala + tak kisah pun. asalkan ada sudah. :) nak tahu siapa winner?


congrats Nadia! awak dapat FREE Manicure & Pedicure Treatment di Kota Damansara. sila bagi email awak dekat saya, ye? saya terangkan lebih lanjut dalam email. congrats again! =D

sangat berharap
Nadia suka. :)

5 comments

IEQAH said...

congrats..tak nyempat nk joinn daa..
makaa nana kna p special dgn ieqah for fun..hehehe

Nana S. said...

hahah. tu laa ieqah tak tengok awal2 :P

Nadia Azira said...

alhamdulillah! rezeki bulan ramadhan...nanti nadia email kat awak kay...thank you so much! =D

Nadia Azira said...

ops, lupa plak...
ni email nadia...
nadiaazira90@gmail.com

Nana S. said...

no biggy :)