Blog Nana Giveaway: FREE Manicure & Pedicure Treatment!

pernah dengar Magic Shawl tak? nak tahu apa itu Magic Shawl? tekan SINI. its sooo awesome! macam-macam gaya boleh buat. i want one for myself too! hihi. =D
__________________

baiklah kawan-kawan. saya tengah baik hati ni. in the mood to give out something. assume it as a giveaway okay? for girls korang mesti suka buat manicure & pedicure kan? apa? tak pernah langsung?! well, lucky for you sebab saya nak bagi free treatment for manicure & pedicure! the whole treatment berharga hampir RM100.00 tau. =D


i know some of you might be thinking, takkan la nak buat mani padi time bulan puasa ni kan? nak solat tarawikh lagi. dont worry. you have two options:

  1. buat manicure & pedicure macam biasa, that is, letak nail polish then, treatment & so on.
  2. no nail polish! you can proceed with the treatment saja. boleh dapat extra lagi, iaitu, hand & foot mask. so, dengan cara ini, tangan & kaki korang akan sentiasa lembut. :)

if i were you, i'd choose option number 2. sebab ia akan lebih tahan lama berbanding bila pakai nail polish, habis period je dahh kena buang balik. so, apa syarat-syaratnya? senang je.

  • Follow Blog Nana and Khazanah Khaisya. *
  • Like page INI di Facebook. *
  • Follow me on Twitter (optional)
  • Buat entry bertajuk: Blog Nana Giveaway: FREE Manicure & Pedicure Treatment!
  • & post entry tersebut dekat bahagian comment post ini okay? *
* wajib

its that simple. tak perlu copy banner giveaway, tag kawan or anything because saya malas buat. kalau korang rajin nak buat its up to you then. haha. i will choose the winner randomly tauu. tak ikut syarat yang ditetapkan di atas, no no mani padi for you. senang kan? hurry! hurry! giveaway ni tutup 25th of July 2012 pada pukul 5.00pm.


bukan senang nak dapat ni.
nak takkk? =D

8 comments

Nadia Azira said...

nadia join giveaway awak! =)

http://retrojingga.blogspot.com/2012/07/blog-nana-giveaway-free-manicure.html

Nana S. said...

thanks nadia! :)

Nina Zee said...

nana i join :)
http://ninazee.blogspot.com/2012/07/blog-nana-giveaway-free-manicure.html

Nana S. said...

thanks nina! :)

shiQin Az said...

Nana, kedai manicure nie kat mane?

Kite da join :D

http://shiqinaz.blogspot.com/2012/07/blog-nana-giveaway-free-manicure.html

Nana S. said...

thx :)

Adylia Qarissa said...

sesuai sangat untuk perempuan :)

Nana S. said...

awak lambat sikit je adylia. if tak boleh join ;)