us against the world.

setelah 3 minggu tak balik rumah gara-gara exam, akhirnya lepas jugak rindu pada kucing-kucing kesayangan, Mocha & Snow. haha! bukan tak rindu pada mak, abah & yang lain. tapi geram sebab nak tengok keletah dua ketul tu. =D
_________________

officially, final exam dah habis hari Isnin lepas. Alhamdulillah lega! seronok sangat rasa bila dapat cuti panjang, away from books and classes. hihi. tapi at the same time, sedih jugak bila exam dah habis ni. sebab itu akan menjadi hari terakhir ktorg jejak kaki di campus UTM International Campus, KL. lepas ni kan dah pindah JB (baca: selamat tinggal, sayang). entah bila lagi nak datang campus kesayangan ni. ='( 


apakah aktiviti ktorg semua sejurus lepas habis exam? tangkap gambar keliling campus. yes. kenangan terakhir. rinduuu sangat lepas ni! serious. first stop, Dataran Ilmu. 


these are my super awesome classmates. selama 2 tahun menghadap muka yang sama setiap hari, friendship ktorg jadi sangat rapat dan erat. we're like a family dah. semua benda buat sama-sama. ye lah, having only 28 people in your class for the entire semester instead of satu kuliah beratus orang mestilah berbeza keadaan dia kann. sayanggg sangat dekat dorg ni semua. =')


gambar di bawah, berlatarbelakangkan bangunan MJIIT yang PM baru rasmikan the other day (baca: PM datang lagi). kelas ktorg untuk sepanjang semester ni banyak di bangunan ni. tingkat 7, bilik 23. rindu nak pergi lagi. rindu rindu rindu.


ini pula, berlatarbelakangkan bangunan UTM yang baruu. bangunan Razak School kot if tak silap? entah lah. sedih sangat sebenarnya sebab ktorg tak dapat nak rasa duduk di bangunan baru ni. dapat tangkap gambar pun jadi lah kan. haha. 


and last but not least, di pintu gerbang UTMIC yang baru. tak buka lagi, so ktorg ceroboh masuk. huahuahua. sanggup, sebab hari terakhir! kenangan kena halau dengan pak guard masa ni mesti ktorg akan ingat sampai bila-bila. haha. a few years after this, mesti gelak-gelak bila teringat balik. good times. =')


"we shared smiles, we wiped the tears,
& through the years, our friendship has grown with us,
you are truly a wonderful part of my life."

may our friendship remains the same.
i love each and every single one of you.

2 comments

IEQAH said...

huwaaaaaa..ieqah pulakk rasa sedih nana nak tinggai kampuss tu.. papeee slamat ke jb nanti ^^ titee datingg sanaa pulakk k ^^

Nana S. said...

sedih la ieqahhh. wuwuwu >.<
haha okay! nnt dtg bgtw :D