Skincare 101

rabu lepas saya dapat offer daripada aunty untuk jadi bridesmaid for my cousin. wedding dibuat di sebuah dewan di Shah Alam. SERONOKNYAAAA! im soooo looking forward to it. i love weddings! & bila dapat jadi bridesmaid lagi la best. hihi =D
_________________

so. Study Week is coming to an end. esok merangkap hari terakhir minggu ini and pada hari Selasa bermulalah paper pertama saya, iaitu, Wastewater Engineering. pheww! i've been busting my ass off this whole week. disebabkan stress memanjang, maka jerawat pun tumbuh dengan subur di muka. not good. not good. so then,

whats my solution? 

selain daripada makan VCO & pakai gel aloe vera pada muka sebagai masker pada tiap-tiap malam, saya juga pakai masker yang dibeli di kedai. tahu takk sebenarnya masker sangat elok untuk muka? so bila tengah stress belajar, eloklah pakai sebab masker ni sejukkk sangat. boleh loosen sikit urat-urat yang tengah tegang tu. do try! and it works like magic.

translation: wear this, twice a week, very good. teehee.
tak boleh senyum. wakaka. creepy much? =.='

by the way, i haven't been online that much. banyak benda nak tulis. contohnya dinner anjuran Razak School UTM hari Selasa lepas. but, i'll get to that later bila exam dah habis, InsyaAllah. =)


oh and the one im wearing now is from Elianto. Illuminating Arbutin. suitable for all skin types! serious benda ni saaaaangat awesome. go buy one for yourself, yeah? =)


okay now, go study! 

4 comments

IEQAH said...

aishhhh ni nak try ni :) HEHEHE..
rajin tol nana pakai masker ye :)

Nana S. said...

suka. buat kulit rasa gebuuu je lps tu. hihi :)

Syukri Hakimi said...

ouh....ni la rahsia kulit muka jadi gebuuuu yer...heee ;))

Nana S. said...

hahah! gebu ke? tak lahh. xD