selamat tinggal, sayang.

lately ni banyak betul benda yang bermain di fikiran. banyak sangat fikir kadang-kadang stress jugak. dengan nak study, ingat formula itu ini, lama-lama boleh beruban rambut di kepala agaknya. haha. semoga Allah permudahkan urusan saya nanti. Amin.
_________________

sedih. semester kali ini dah nak habis dah. tinggal jawab paper final exam in a few days lagi, lepas tu, saya tak akan duduk dah di UTMIC, KL. sedih. memang sedih. di sini dah cukup selesa, dah cukup biasa. tapi malangnya, atas dasar 'polisi' kami semua pelajar degree UTMIC terpaksa berpindah ke kampus induk di Skudai untuk habiskan tahun pengajian. 

tapi tak apa lah. pengalaman kan? on the bright side, ktorg dapat rasa belajar di 2 tempat, di KL dan juga di Skudai. dua-dua pun di bawah bumbung yang sama, iaitu Universiti Teknologi Malaysia. =')


kepada kawan-kawan di Skudai nanti, bantulah ktorg semua kalau ada yang ktorg tak tahu ye. jangan buat sombong pulak, tembak kang! haha. anyway, semoga berjaya exam kali ni kawan-kawan. Aja Aja Fighting! 

redha dengan apa yang Allah
 dah tentukan. Dia lebih tahu. =)

2 comments

IEQAH said...

sob sobb sedihh yee..
takpaaa t ieqah jumpaa nana disanaa..hahahaha

Nana S. said...

yayy! :D