PM datang lagi.

tak faham kenapa sesetengah orang dengki betul dengan apa yang orang lain ada. tak boleh nampak orang lebih sikit daripada dia. wahai Awak, ketahuilah bahawa awak sepatutnya bersyukur dengan apa awak ada. bukannya asyik nak tengok apa yang orang lain ada je. awak pun punya kelebihan sendiri. hargailah anugerah Allah dah bagi tu. tak perlu nak dengki sangat. okay? =)
_________________

hari ini saya tak ada kelas. but pergi jugak campus sebab nak hantar assignment & sebab saya tahu ada pelancaran bangunan baru, MJIIT. kelas terakhir saya telah pun berakhir semalam. nanti lepas ni rindu nak masuk Bilik Kuliah 22 Tingkat 7 bangunan MJIIT ni. oh, dekat previous post (read: HERE) kan saya ada cakap bangunan baru di UTMIC ni dah siap, so hari ini ada pelancaran bangunan baru. pelancaran telah disempurnakan oleh PM Malaysia. yes, once again, PM datang ke UTM International Campus, KL. the other day dekat Majlis Pelancaran buku yang ditulis oleh makcik saya. nak baca klik jumpa PM depan mata.

okay, so ini gambar-gambar sekitar MJIIT sebelum majlis pelancaran berlangsung. tak larat saya nak tunggu sampai pukul 3.30pm semata-mata untuk pelancaran ni. saya pergi Carrefour dengan Sarah & Seha beli makanan lagi best! huahuahua. 






sedihnya nak tinggal UTMIC. lepas ni mesti rindu banyak-banyak. 2 tahun dekat sini dah sayangg sangat dah. ='( 

semoga di sana nanti lebih
 baik dari sekarang. Amin.

2 comments

❤farahin izzati❤ said...

singgah disini :) hehehe
fuyoo, PM datang hehe

Nana S. said...

heyy, thanks :)