Flamming Steamboat.

seronok tengok cerita Seindah Sakura di Tonton sebab nak tengok UTMIC masuk tv je. haha. pengalaman baru bila dapat jumpa Wan Sharmila dekat campus the other day. eh, cantik pulak UTMIC dalam tv kan. hihi.
__________________

sebelum exam start the other day, ktorg buat makan-makan di Flamming Steamboat. guess what? i cooked! ='D


and they loved it. they ate this much!


Wilson pun happy perut dia besar. saya masak sedap kan, Wilson? hihi. =D


okay, itu semua tipu belaka. i didnt cook for everyone. lets flashback a little, shall we? 
;)

ktorg pilih untuk makan di Flamming Steamboat cawangan Danau Kota sebab dekatt sangat dengan kolej. semua sampai di sana pada pukul 8pm. & masing-masing dah ready dengan perut sebesar tong & muka lapar tak makan 10 hari. =D


see see.. semua muka tahan lapar je ni. tipuuu.. tipuuuu. haha.


sekelip mata meja dorg penuh dengan makanan. masing-masing berlumba pergi ambil makanan berpinggan-pinggan di kaunter. "kau ambil tu, aku ambil ni, kau yang tu, yang tu, yang tu, aku yang ni, yang ni, dengan udang. okay set. jumpa kat meja." 


bila nak masak pun pelahap gila sumbat semua sekali masuk dalam periuk tu. selagi boleh sumbat, SUMBAT! biar semua masak sekaligus, semua kita telan. hahaha. oh, me in the background sedang marah Wei Qi, "nak masuk semua sekali?!" tak tolong masak pun. saya mem baru. =P


these are the guys. boleh pilih mana satu yang berkenan untuk dibuat buah hati pengarang jantung. sila sila. 


ihik. saya sedang makan dengan penuh kesopanan dan kesusilaan. =D meja sebelah? tengah ambil makanan lagi. =.='


the leng chais in my class. paling most wanted sekali? baju belang biru. kan girlssss? hahaha.


okay, lepas dah makan kenyang-kenyang sampai terjojol pusat, haruslah bergambar kenangan bersama di depan kedai. memori bersama rakan sekelas yang sungguh awesome pawesome! we had so much fun that night. =')

uffet pun bolehhh =O
teringin steamboat pulak tiba-tiba.
jom, anyone? =D

4 comments

Zulaika Nasir said...

bawak ika xD hehe

ezyra daniel said...

waaaaaa mkn kat flamming ea..
heheh dekat je gan umahh zyra..
slalu g gan fmly..
slau tibai aiskrim byk2 kat sne...
:D

Nana S. said...

jomm ika! :D

ezyra: haha kannn. aiskrim dia pun sedapp. suka!

IEQAH said...

aishh makan ajeee...
bilaa kitaa nk date pulakk ni??