sebab dah bincang pasal kahwin,

jualan VCO softgel (read here: berminat untuk beli VCO?) masih lagi berjalan. only, sekarang ni saya busy sikit since final exam dah makin dekat. however, kalau ada permintaan, saya tunaikan jugak. email me and i'll reply as soon as possible. thank you. =)
_________________

musim cuti sekolah dah start, so maknanya, musim orang kahwin pun akan start jugak. so, for those yang akan or bakal melangsungkan perkahwinan tak lama lagi, here's an idea of what to buy for your door gift. instead of pening kepala cari barang yang orang tak akan guna, why not try this?

Wondermilk Cupcakes.


comel kan? oh my goshh! terus teringin nak buat Wondermilk Cupcakes sebagai door gifts untuk wedding saya yang entah bila tu nanti. heheh. banyak betul design-design yang cantik. terus rambang mata nak pilih yang mana satu. even untuk event birthdays ke, corporate events ke, or party apa-apa, Wondermilk Cupcakes memang ada sediakan baaaanyak design. pilih je. even nak decorate sendiri pun boleh! make sure ada fulus yang cukup lah. ;)




cute gila kan? nak jadikan semua my favorite boleh tak? semua nak! semua pun cantik-cantik. dah lah sedap. cantik pulak tu. double the fun! =')


untuk merealisasikan dream wedding anda, haruslah ada tier untuk letak Wondermilk Cupcakes ni. akan tambah berseri-seri pelamin anda nanti. extra points sebab boleh bagi mereka-mereka yang lain cemburu. hihik. CONFIRM! =P




cepat pergi tengok 
website mereka di SINI.

4 comments

miss farhah said...

wondermilk cupcakes memang owhsem ! design sangat cantik, taste pun sedap ! hee :D cafe dia pun best !

Nana S. said...

kannn :)

Bie Kucing said...

oh my they're so cute!! But I;m not a sweet tooth urmm tapi sedap dipandang hehe

Nana S. said...

aww really? haha. but still, cute kan? =D