hello and welcome!

minggu ini last week kuliah. next week start study week then final exam. kepada kawan-kawan yang akan ambil exam sekali, all the best to you guys. sebulan lagi saya kat sini. lepas tu bye bye KL. pergi mana? nanti lah. =(
_________________

before that, layan lagu ni dulu: KLIK.
hihi. teringat. rindu jap.

anyway, sekarang sedang berlangsung Minggu Transformasi Mahasiswa untuk budak-budak Diploma dekat campus. bawa bersabar la ye, adik-adik? Minggu Orientasi memang macam ni. takpee, tahan je untuk seminggu. nanti lepas ni dah tak ada dah orientasi. haha. oh by the way, just nak cakap, 

Welcome to Universiti Teknologi Malaysia International Campus, Kuala Lumpur! 

& sebab adik-adik semua students diploma kan, so mesti la dari sekolah menengah. alam universiti memang bestt. serious. && tambah-tambah pulak, adik terpilih untuk masuk UTMIC KL. bukan calang-calang orang boleh masuk sini tau. =)

adik-adik beruntung sebab sekarang ni campus dah jadi semakin luas. dulu masa akak datang, ktorg keliling Dataran Ilmu je. tapi sekarang, adik-adik berpeluang rasa duduk bangunan baru siap ni. lagi jauh kena jalan. HAHAHA. =P

(ini gambar masa construction sedang dijalankan few months ago. sekarang siap dah la.)



dari bangunan ni adik boleh nampak view bandar Kuala Lumpur dengan jelas, terang dan nyata. tiap-tiap hari boleh tenung KLCC, boleh kira tingkap bangunan JUPEM and.. tak lupa juga, boleh pasang angan-angan untuk buat wedding dekat Dewan Perdana FELDA di sebelah. haha! 

and for those yang selalu tanya soalan & berjaya lepas interview temuduga senibina, tahniah akak ucapkan! akhir sekali, selamat menempuhi alam universiti & selamat menjadi pelajar UTMIC KL ye! walaupun possibilities untuk kita berselisih tu sangat tipis, tapi, kalau jumpa, tegur-tegur la tau. kbye. ♥


motif letak gambar sem 1 diri sendiri?
saje. rindu. haha. =P

3 comments

SYAFA TAHIR said...

err.. itu gambar gemukkk.. bawah skali.. T_T

Nana S. said...

hosh. manada gemuk. itu camera trick.

direcahsyahira said...

saya pelajar lepasan SPM 2012, and in shaa Allah akan masuk UTM KL ni .. wuuu ~ cam best je :D asal dpt tengok KLCC pun ckup, hahahahaha