bila si dia suruh saya masak,

HAHA! dah berjanggut baru nak update blog kesayangan ni. eh. kesayangan ke kalau dah lama ditinggalkan? sayangkan anak tangan-tangankan, sayangkan blog tinggal-tinggalkan. macam tu? sukehati tukar perumpamaan. haha. well, here i am writing a new blog post. finally.
__________________

ehem. kalau dulu kan, KAM selalu suruh saya masak untuk dia. dia kata dia nak rasa. tapi saya cakap tak boleh tak boleh tak boleh belum masanya. MUAHAHA. but.. a few days ago i found a new solution. jeng jeng jengg..!

SEOUL GARDEN!


this is the perfect place for me to cook for him secara live. he just has to sit back, relax and wait for the food to be serve. but.. 

TETTTT!

saya tak pergi Seoul Garden dengan KAM pun, sebab dia di Johor. so saya pergi dengan kawan-kawan sekelas je. Mimi Sarah Fafa & Seha. berlima satu meja. =D


dekat meja, ktorg main masak-masak macam zaman kanak-kanak dulu. HAHA. semua pun berebut siapa nak masak dulu. boleh tahan juga skill masing-masing, sedap hokayyy makanan ktorg semua masak?! hihihi.


kemain excited ktorg makan di Seoul Garden Festival City ni. semua benda pun nak sumbat dalam perut. maklumlah, first time. haha. harga student untuk All-You-Can-Eat Buffet di SG Festival City is RM23.88 seorang. ktorg makan tak hengat dunia untuk setiap sen yang dilaburkan. haha.


it was a great experience. paling penting, perut kenyang. Alhamdulillah. definitely boleh cuba makan lagi tapi di tempat yang lain pula la kot. maybe OU ke, Bangsar ke, or or.. restoran lain pulak? yayy. =D

bila boring makanan di cafe,
inilah jadinya. sekali-sekala je.
=)

7 comments

starzieti said...

nak cube jugak makan makanan cam tuh. da bosan makan at cafe, n mcd. -.-

Nana S. said...

haha kannn. go go go =D

cik kiwi's said...

bestnya ..mahal x sini?

SYAFIQAHSALEH said...

Nak cuba jugaklah nanti dekat Seoul Garden :)

Nana S. said...

@cik kiwi's: okayy la. RM23.88 je. tapi lepas campur dgn tax & wtv, RM27.70.

@syafiqahsalleh: yayy! go go go :D

badrul89 said...

soul garden tak best sangat, tak banyak choice >.<

Nana S. said...

yeah. yang best tu part masak2 je. haha