saya dah bertunang, akhirnya.

Selamat Hari Jadi yang ke-18 kepada adik saya, Syafirul. semoga panjang umur & sentiasa sihat selalu ye dik? hadiah er er err.. tengok la dulu. heh. =P
________________

petang tadi saya dapat sebentuk cincin emas putih daripada En. KAM. "i nak tunang dengan you," katanya. i was like, whaaattttt?! jeng jeng jengg...


OKAY TIPU JE!! 

haha. saya tak bertunang pun. tapi cincin itu memang betul daripada KAM. tapi ianya hanyalah hadiah hari jadi. hihi. birthday saya kan baru je lepas, so ini ialah hadiah daripada dia. baru je dapat petang tadi. serious nervous gila tunggu hadiah dia kali ini! sebab katanya kena hantar kedai dulu la, apa la. dah la tak bagitahu apa benda tu. sakit jiwa fikir apa dia. 

last-last, tadi baru tahu apa hadiahnya bila benda tu dah ada depan mata. =')


muka bahagia dapat cincin emas putih daripada bakal suami. ecewahh. haha. i told him, i said, "this time you tak boleh sarungkan. takpe. nanti InsyaAllah one day you sarungkan for me okay?". eheh. so saya pakai sendiri la tadi. speechless sangat! cantik! =')


memang speechless sangat-sangat kali ini. pandai dia buat suprise lagi sekali. haha. KAM kata saya kena pakai selalu. memang tak buka terus la kot! haha. sukaaaa sangat sangat sangat! terima kasih En. KAM sebab susah payah bagi cincin ni. terharu gila. =')


siap ada engraved nama ktorg lagi dekat cincin tu. aww. he's the sweetest thing lahhhh. lepas ni asyik sengih 4 hari 4 malam. HAHA.


saya tunjuk mak, dia pun jealous!
HAHA.

8 comments

Cik Anis said...

Hb nana... Santeknye... hurmm Bile la BF Cik Anis nak bg cm ni.. Opppsss!
Hope bahagie hingge ke jinjang (betul ke sebut ni?) pelamin n kekal hingga syurga-NYA

Nana S. said...

aww. macehh anis! :)
insyaallah. amin. >.<

--pyKaH-- said...

untung la nana.....
wawawawaaa....KAM romantik.....ok hakikat...huhuhuh......
semoga bahagia yea cyg..... <3

Nana S. said...

haha aww terima kasih alang. =')

Miss Amateur Cook said...

tajuk saje nak bagi suspens kan! hehe untung la nana. semoga nana bahagia bersama dia hingga ke jinjang pelamin. kahwin nnt jgn lupa ajak pembaca blog setia nana ni. hehe. :D

Nana S. said...

haha saje bg kontroversi sikit :P
insyaAllah ye yang. doa2 kan ktorg :)

IEQAH said...

alaaa so sweett..lau tunang tak hajak ieqah mmg nk lepuk laa :)

Nana S. said...

huishh ganas. haha. insyaallah ieqah. doa2 kan ktorg :)