on this very special day,

esok ada program bersama kelas Budi Penyayang. we're going to babysit a bunch of kids. hm. entah macam mana nanti eh? tunggang-langgang ke tidak. haha. semoga Allah permudahkan urusan kami esok. =)
_________________

"Hello future me, you're turning a year older today.
Happy Birthday, Nana!"


masalah gila wish diri sendiri. HAHA! so far, im having a blast. eventhough tak ada lah apa sangat pun. still kena bangun pergi kelas pagi-pagi, ada test on Civil Engineering Materials and then balik. 

but today, i feel like celebrating myself. i've been through a lot these past few years. i mean, banyak yang saya belajar sepanjang perjalanan menjadi seorang pelajar, seorang anak, seorang kakak, seorang adik, seorang kawan, & banyak lagi la. so i thought, why not. just for today, i want to spoil myself untuk do something different than usual. hihi. i've always wanted to go to Fullhouse and makan sana. & today, is the perfect day to try it. yayy! 

lets go to Fullhouse Wangsa Maju! 
=D


disebabkan masing-masing pun dah menggigil kebuluran, ktorg cepat-cepat order makanan. yang di bawah ini, ialah Sarah punya. she ordered Set 6: Tony's New Highlight. daging dia serious sedap. & fries pun sangat soft and fluffy.


this one is Fafa's. she ordered Set 3: Tony's Favourite Meal. gravy dia sangat sedap! 


this one is mine. i ordered Set 5: Tracy's New Recipe. disebabkan kelaparan, serious spaghetti ni sedap gila. mushroom dia sangat banyak! & sangat kenyang. tengok macam sikit, tapi sebenarnya banyak gila portion benda alah ni.


yang ini pulak, Mimi punya. Mimi order Set 1: Thomas's Favourite Meal. Mimi punya pun sedap. spaghetti dia sangat creamy and yummy! compared to mine, i think her's taste better. haha. saya mintak tukar tapi Mimi tak bagi. T_T


muka macam tak makan 10 hari. haha. tapi seriously time ni i was enjoying the food to the fullest sampai tak sedar Sarah snap gambar. sampai menjilat jari. eh. okay tak. tapi serious benda ni sedaaaap! tak tahu nak cakap macam mana lagi. =.='


dah selesai dengan main course, mereka bagi dessert! this one down here, is mine. kek flavor coffee + cappucino. but i dont drink/eat coffee or cappucino or latte or whatever. so i passed this one to Fafa & Mimi. 


ini Sarah punya. kami panggil topping dia chocolate ikan bilis. HAHA. this one is my favourite banding dengan kek lain. 


Mimi punya kek flavor kelapa + pandan. i dont like kelapa so its a big nono for me. haha. banyak songeh betul. =P


this one is Fafa's. sedap jugak. i like this one. flavor chocolate. very the yummy! rasa macam marshmallow sikit pun ada. =D


untung jadi birthday girl hari ini sebab ada orang suapkan kek. haha. macehh Sarah!


EH. Fafa pun suapkan saya kek jugaaa. hihi. ni yang sayang kawan-kawan lebih ni. macehh Fafa! =D


gendang gendut tali kecapi, kenyang perut suka hati. dah kenyang, semua muka bahagia je. haha. sebelum balik, tangkap gambar di entrance dulu. thanks pekerja Fullhouse Wangsa Maju sebab tangkapkan gambar ni.


oh. and a big THANK YOU to Hanis Zalikha sebab wish birthday saya juga di Twitter. 


and.. to my roommate, Jua sebab susah payah buatkan Tweegram untuk saya. terharu sangat-sangat ni. thank you. =') 


thank you for all the warm wishes
 i've received dear friends.
it really means a lot. ♥

10 comments

Anonymous said...

Tweegram nana mcm mama jee..hehe

Nana S. said...

haha nana jugakkk =P

Zulaika Nasir said...

best nyerr birthday girl dapat makan sedap2 ! hehe :DD tak ajak ika pun en :p hehe

Nana S. said...

eh ala yang. sorry

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Happy birthday love! :)

IEQAH said...

happy happy birthday sayang..
fb suda..text suda..blog pulakk :)
Kitaa pun sukaa fullhouse..tw da selera kita ni sama..HAHA

starzieti said...

bestnye diee. :D

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Edura Hanum said...

happy besday dear

Nana S. said...

thank you :)