kiddo,

i am currently reading a book by Claire LaZebnik, The Smart One and The Pretty One. so far buku ini okayy. best jugak. ia mengisahkan tentang two sisters yang berlainan attitude. memandangkan saya tak ada kakak, so, dapat baca buku about it pun, kira okay la kot? haha. tettt. =)
_________________

Waktu kejadian: malam
Lokasi: Shah Alam

Aqil: "Pak Njang...Aqil nak main yang ni sekarang. boleh tak?"
Pak Njang: "tapi nanti tangan kotor. Aqil main nanti ye?"
Aqil: "alaaa.."

=(


tiba-tiba their mother bersuara, "Aqil nak main mainan tu sekarang ke Aqil? okayy. mainlah."

YAYYYYY!!


tak tunggu walau seminit. terus koyak rabak wrapping paper hadiah tu. hahah. balut hadiah untuk budak kecik lawa macam mana pun tak guna. =.=

selepas dah habis buka, Aqil nampak whats inside & he said to his mom: "Aqil suka sangat-sangat!"

Awww. =')


Me: "Aqil & Amal, meh tangkap gambar sekali meh. bawak mainan tu sekali. okay.. senyumm!"

Amal with her princess-like attitude & Aqil with his cheeky face. rasa macam nak telan hidup-hidup. HAHA. they're super adorable!! best main segala jenis hadiah yang dorg dapat semalam. tiba-tiba berkawan dengan budak kecik pulak kann. bukan sembang dengan orang tua. wakaka.

timbul satu perasaan yang indescribable,
 bila orang suka apa yang kita bagi.
but then again, they're just kids.
but still. =)

3 comments

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Homai!
Adorable yang amat!
Seriously!

ezyra daniel said...

chomeyyy nye dorg heheh....nice entry

Nana S. said...

aww macehh =)