Pos Malaysia bagi free lagi!

bahagia betul bila ada 2 ekor kucing di rumah. and disebabkan dorg still baby, so extra comel di situ. bagi makan minum, layan dorg main & akan tercari-cari bila tak ada depan mata. serious macam bela anak. HAHA. 
_________________

walaupun dah berjam-jam berlalu, selepas saya tengok pementasan Cuci The Musical Last Kopek di Istana Budaya petang tadi, tapi aura dia still tak habis lagi. fuh fuhh! demam. haha. =D

AWESOMEE!

itu je words yang dapat nak describe kot. walaupun saya dah pernah tengok Cuci The Musical masa season 2 dulu, tapi kali ini serious LAGI best. walaupun jalan cerita lebih kurang sama, tapi experience dia tak sama. lawak Nabil, Afdlin Shauki, Hans Isaac & Awie memang pecah perut lahhh. seriously. oh terlupa pulak sponsor penting untuk hari ini. terima kasih Pos Malaysia sebab bagi abah ticket free lagii. duduk depan gila pulak tu. fuhh! bukan senang nak dapat. 


dapat tengok pelakon-pelakon tu semua up close okayy? haha. serious dekat gila. dapat tengok ke-handsome-an Hans Isaac. *drools* each time jumpa dia pun mesti rasa dia macam makin handsome banding dulu. HAHA. 2nd season of Cuci The Musical, saya duduk tengah. so tak berapa nak focus sangat but still, dia handsome gila. tapi now dekat sangat dengan pentas, setiap kali dia cakap mesti pengsan. HAHA! overr. =.='


sepanjang hidup saya, dah 3 kali jugaklah tengok teater. and ketiga-tiga kali tu juga Pos Malaysia yang bagi tiket free. nak harap abah bawak? er. mungkin tak lah kot. first time dulu tengok Cuci The Musical 2, then Lat Kampung Boy and Last Kopek ini the 3rd. baik betul bos Pos Malaysia ni kan. hihi. =')

oh. di bawah, cubaan untuk focus pada Hans Isaac. tett! HAHAHA.


after the show, i waited outside untuk jumpa semua pelakon. tapi malangnya dorg semua tak keluar. kata orang yang bertugas, petang tu tak ada Meet & Greet Session. oh mann! hampanya. T_T in my mind, i thought, hmm maybe dorg nak prepare untuk show pukul 8.30pm kot. tak apa, tak ada rezeki. tapi tadi terbaca tweet from Hans Isaac, dia kata dia tak boleh jumpa sebab nak tengok mak dia di hospital then rushing balik ke IB untuk show 8.30pm. aww. no wonder. =')


tak apa. dengan poster pun bolehhh. haha. oh and today rasa macam nak pakai everything loose so saya pilih Ammara Aneeqa T-Shirt Dress (Emerald Green), together with cardigan labuh. seriously sangat comfy!

esok final Last Kopek.
go watch!