pergi pelancaran KOPI walaupun tak minum Kopi

kawan-kawan, saya sudah ada Twitter. hihik. nak jugak bagitahu. boo! haha. sekarang saya masih dalam peringkat tak-berapa-nak-noob-sangat-lah, so, kalau rajin nak follow, sila tekan SINI. thanks! ♥
________________

ini cerita semalam. tapi sekarang baru gigih nak update. siapa tahu mengenai pelancaran + tayangan 3 filem pendek KOPI? raaaamai oranggg dataaangggg.


ada sesiapa yang pergi ke semalam? haha. saya pergi sana semalam pun separuh jiwa je. sebab utama nak jumpa Kak Zara. before this pernah jumpa di entry ini:  Bertemu Pemilik Dunia Sebelah Zara. so i thought, semalam nak jumpa lagii tapi bila saya jejak kaki je, rupanya Kak Zara dah balik dah pun. oh man. hancur berkecai jiwa raga. sampai hati tak bagitahu. wuwuu. ='(




banyak benda-benda best yang dipamerkan untuk dijual dekat Annexe Gallery, Central Market ni selain daripada pelancaran buku KOPI tu, tetapi, disebabkan saya dah tak ada mood, terus tak ada hati nak keluarkan duit walau sesen pun. dalam hati fikir nak balik je. 




oh yes. for those yang selalu baca blog Terfaktab, anda mesti tahu buku-buku di bawah ini kan? Jua yang datang sekali excited kemain dapat jumpa Nami. sampai peluh-peluh jumpa pujaan hati. haha. i asked her, 

"nak tangkap gambar dengan dia tak? aku boleh tangkapkan ni."
"ehh. tak nak tak nak. segannnn."

orang dah offer baikk punya nak tolong tangkapkan gambar dengan Nami pujaan hati, tak nak pulak. last sekali, dapat sign daripada Nami untuk buku Awek Chuck Taylor yang dia beli je. lepas tu si Nami hilang pergi makan dengan si Erica. tercapai la impian Jua nak jumpa Nami dia. 


saya je yang kempunan nak jumpa Kak Zara. akak, saya demand birthday gift ni! kalau tidak, takmo panggil kakak ipar. MUAHAHAA.

birthday tak lama lagi nii. 
hm. terasa diri tua.

3 comments

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Asalkan adik ipar (moga2 dapat panggil adik ipar) tak marah lagi, tak sentap, tak sedih lagi, hadiah birthday bukan satu masalah besar tahu?

:)

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Dan ya, nampak ada Kitab terfaktab di situ :)

Nana S. said...

haha. yayy! :D