The Hunger Games with Cik Gajah

next weekend pergi Langkawi dengan classmates. hm. have to start planning from now on apa yang perlu dibawa. baju & seluar 10 pasang, kasut 5 pasang, hangbags 3.. oh no wait! 3 hari je lahh. 
_________________

siapa di sini yang sudah tengok the movie The Hunger Games? serious cerita ni best gilaa. for me lah. jangan samakan opinion saya dengan anda ye. because some might say movie ni boring & some the other way round. 


actually saya tahu mengenai kewujudan movie ni pun bukan dari cinema, paper ataupun internet. tapi dari radio. bila tengah drive je baru tahu pasal latest movies in town. kalau tidak, memang outdated habis lah. & another reason why i want to watch this movie is because of this song:


for those of you who knows me really well, mesti akan tahu bahawasanya saya ialah peminat kipas-susah-mati Taylor Swift. so bila tahu yang lagu Safe & Sound ialah soundtrack untuk The Hunger Games, lagi macam, oh really? macam seronok je cerita ni. (just because ada lagu TS) haha lame. =.='


thanks to Ieqah dari Blog Elephant Is Gajah sebab teman tengok movie The Hunger Games the other day. && siap bagi hadiah skirt from RnR Concept lagi. baruuu tengok-tengok macam nak beli. tengok-tengok dah ada orang bagi. speechless terus. hihi. thanks so much Ieqah! ada rezeki nanti jumpa lagi. =)


teringin nak tengok The Vow.
sweet sangat. =)

8 comments

IEQAH said...

Nana..Ieqah pun teringin nk tgok The VOw..
Da usulkan Kat Lah pun..
Biarlah Lah n Kam Tgok Hunger Game Sesama Tetapi T tHe vow P tgok dgn en Kam Ok :)

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Dah tengok The Vow.
Okbai :D

Nana S. said...

haha. dah tengok dah the vow ni ieqah. download ptg td. ok lahhh :)

kak zara! saya juga! :D

:: nia rashid :: said...

taylor swift nampak mcm grown up sket dlm vc nie..but cantekkss! love her dress ;)

Nana S. said...

kan? nmpk lain sikit than normal. haha. but she's still so pretty =)

Anonymous said...

saya dh tk cte the hunter game nie. bes gler cte die cume lembap sikit pd mulanya;)

shark said...

eh eh
sempat lg berposing yerk
hhee
korang dua mmg sweet..

Nana S. said...

haha thanks :P