happy birthday, abah.

for those yang tak habis lagi BB1M, silalah ke kedai-kedai buku berhampiran anda sekarang juga & beli buku Cecilia Ahern - The Time Of My Life. seriously its one of the best book i've read so far. favorite terus! highly recommended. 
_________________

tarikh 26 Mac mungkin tidak membawa apa-apa maksud ataupun makna pada anda semua, tetapi tidak bagi keluarga saya. kenapa? sebab 26 Mac ialah tarikh di mana abah saya telah dilahirkan ke dunia. tahun bila? a few years after merdeka. 

actually a few days ago i tweeted pasal birthday abah on Twitter. but then, time tu main tweet je bukannya ingat tarikh pun. i said, "a few more days lagi birthday abah." because i know its the end of March already, so it must be getting near. tapi lately asyik kerap lupa tarikh. maklumlah, dah tak jadi budak sekolah. tak ada tulis tarikh & hari dekat hujung atas kiri & kanan buku. haha. 


nasib baik pagi tadi teringat nak tengok tarikh. EH! dah 26th rupanya. haha. so i texted abah this morning, wishing him a very happy birthday. thank you for everything, abah. =)

next week is mine pulak.
yayyy! =P

7 comments

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Kirim salam Uncle :)

Nana S. said...

insyaAllah :)

IEQAH said...

Uishhhh sempat promote besday sendirik pulak yee :)

Nana S. said...

haruslah. haha =P

Nath said...

Happy Belated Birthday to your abah and Happy Advance to you :D

shark said...

eh eh..
naseb baik tgk kalendar yer..
tidak kecik ati abah nnti..

Nana S. said...

haha okayy thank you :)