Mocha & Snow.

sekarang malas mahu update belog. sebab apa? sebab malas dah nak online. abang di Moscow tanya tadi, "post yang holidays hari tu dah habis dah ke?". eh belum! baru Day 5. total 10 days kot, tapi malas dah nak tulis. haha. nanti lah tunggu mood datang. =D
_________________

saya sekarang busyyy di rumah. jadi kitty-sitter. bukan baby! tapi kitty. haha. penuh jadual seharian melayan dua ketul ni je. saya akan ada masa sendiri hanya bila mereka tidur. kalau tidak, kita tengah tengok TV pun dia akan panjat naik atas badan mintak kita usap. ataupun main gigit-gigit ibu jari kaki. =.='

selepas kematian mengejut Garfield & Ginger, baru sekarang ini ktorg decide nak ambil kucing lain. tapi  Garfield & Ginger  tetap tiada gantinya. =') dua ketul ini ialah kucing baru ktorg. their mother mix dengan Persian cat, thats why bulu dorg ni pun panjang & muka comel gilaaaaaaaaaaa. anyonyonyoo!

Snow & Mocha


walaupun Snow & Mocha totally berlainan warna, but they are actually siblings. sebab itu lah, segalanya pun mesti nak buat sama-sama. tidur pun ada style lah! haha. 



between Mocha & Snow, Mocha lebih aktif bermain berbanding Snow. Snow ni jenis manja tak bertempat. Mocha ni pulak, bak kata orang-orang utara, "honaq!". sekejap melompat, sekejap berlari, sekejap panjat sofa. penat tengok! gambar dekat bawah ni pun boleh nampak muka naughty si Mocha. Snow? alahai baiknyaa.


tapiii.. cuba teka mana 
satu jantan mana satu betina?
HAHA.

5 comments

Miss Amateur Cook said...

comelnya kucing nana!!!!! ^_^

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

nakkk kucing putih tuu!! hehe

Nana S. said...

haha comel gila kan dorg? sbb tu tak nak online HAHA >.<

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Mocha buat rasa nak pergi minum kopi sekarang juga!


Aaaaa~

Nana S. said...

haha snow tak buat rasa mcm nak main snow ke? xD